Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članak je glup. Njemcima ustav još uvijek ne dozvoljava ovakve stvari (mislim na angažovanje vojske na stranoj teritoriji). Pročitajte prvu rečenicu.
Samo zionističke vlade - SAD i Izrael..............još bi i Srbija tu htjela uskočit, al nemože jadnica, nije toliko jaka
Njemci nisu ludi, da u čestvuju u agresiji (ukoliko dođe do nje), koja će se temeljiti na "opravdanoj sumnji u mogućnost vjerovatnog korištenja hemijskog oružja, najvjerovatnije od strane režima, a sve na osnovu informacija iz pouzdanih izvora", da ne povjeruješ.. P.S. Žali mrtvih ljudi..
e hajmo sad ameri i francuzi sami protiv sirije i irana bilo bi zanimljivo
prelagano,. francuzi da izvuku avijooone iz 90 mogu siriju sravnit sa zemljom,,.mada mi je zao irana all
ma samo neka sakriju sve s300 PVO od tomahavka, tj ne iskoriste na njih, i cekaju njihove borbene avione shebali bi se oni pa sto mislis da ne napadaju kao irak avganistan i libiju, fol nece da se uvuku u jos jedan rat ne nego bi imali 10 puta vece gubitke
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
panzeri jedino mogu da stupe tamo gdje satdose 43
...bogami, do kavkaza su stigli tada...
da prodju kavkaz, sibir, preko zaledjenog beringovog preksoce kanadu i uparkiraju se u L.V. ko u filmuu
Ja Wohl Guten Tag Obama
Sta ce ovo biti pa vi napisali "protiv vlade Bashara-Al-Assada" Do sad ste pisali rezim
...puhnuli drugi vjetrovi :)