Komentari (769)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USTA-ŠKA POSLA. NIKAD OD NJIH DOBROGA. PUSTITE OVU NAPAĆENU ZEMLJU DA POČNE NORMALNO DA ŽIVI.
To su ti promicatelji europskih vrijednosti, manjina koja uživa sva prava u BiH, drži kompletnu finansijsku infrastrukturu, sve kladionice, kockarnice, profitira maximalno na vjerskom turizmu......a istovremeno želi uništiti svaki pokušaj stvaranja normalne građanske države. Sva tri tora podjednako žele male etnokratije i mrze svaku pomisao uređenja države na građanskim principima
@Alfa-BiH Večernji list koristi Tuđmanovski tip argumentaciju kada govori o "opsnostima" ovog koncepta koji zastupa Njemačka. Ista matrica sa drugim igračima na političkoj i medijskoj sceni.
PRIKAŽI ODGOVORE (212)
Globalno gledano, Merkel i Njemacka su ispred Balkana jedno 50 godina, zato ovi magarci ne kontaju u cemu je problem. BiH ce za najdalje 20 godina uvoziti Afrikaner i Azijate jer ce biti pusta prezaduzena napustena vukojebina. Cim odu na zapad i vide kakvih sve tu magaraca ima, lizu se kao da su od iste matere, dodju u Bosnu, krve sa kao smrtni neprijatelji, a sve ih spucala bijela kuga i svi izumiru, da ne govorim da ce sljedeci sukob Bosna prezivjeti u ovim granicama, ali nece oni.
ZA 20, ZA 50, ZA 100 GODINA, BITI CE BOSNE U ISTIM GRANICAMA, ALI NECE BITI VAS, MAGARCI! VLADAJUCA KASTA CE KAO I MERKELICA, POZIVATI STRANCE DA DODJU U BOSNU ZIVJETI DA IM PLACAJU POREZE!
POZIV NA BOJKOT LJETOVANJA U HRVATSKOJ! Neka ljepe šahovnice nekom drugom a meni NE!
Godinama samo prolazim kroz Hrvatsku , i to pokusavam da niti Benzin nekupujem .
Znaci smeta im da svi imamo ista prava? Ne kontam..
1 drzava...2 entiteta...3 naroda .........propast
...Hrvatska ima ustavnu obavezu... Pitanje je po čijem Ustavu? Te, jeli to Ustav Bosne i Hercegoine. Sve što nije Ustav BiH - ne pije vode. Uostalom kakve veze BiH ima sa Ustavom jedne agresorske zemlje koja baštini ustaštvo i fašizam? Prema tome i prema činjenici da su Hrvati otišli ispod 10% stanovništva u BiH - postavljaju se u mnoga druga pitanja pred Gosp. Merkel i ona ih izvsno percepira.
Najveca prijetnja u regiji je hrvatski ekstremizam.
Evropski vrijednosni sistem jeste doveden u pitanje onog trenutka kada su Brisel, i Berlin, namjerno ili nenamjerno, dozvolili da glavni tumac tih vrijednosti bude jedan nacisticki vodja, mafijas iz zapadnog Mostara. Ukoliko EU ne civilizira Hrvatsku i ne natjera je da uvazava istinske Evropske vrijednosti umjesto njihovog etno-nacizma (ustastva) plasim se da ce Zagreb inicirati procese koji ce zapaliti ne samo Balkan, vec moguce je i cijelu EU, pa konacno mozda i cijeli svijet.
Tekst ko da je na Poskoku napisan. De se malo uozbiljite i popustite ovaj copy/paste. Morate malo i glavu uključiti.
Nadam se da u buduce svi koji odu na more, da zaokruze HR i da idu ili u Neum ili u Crnu Goru na more. Kolindo je@em te u cm@r
Ne može se građanska država praviti sa toliko seljaka u njoj . :-D
Frau Merkel, Bosnjaci dijele s tobom ove civilizacijske vrijednosti, ali ne mozes sa medjedima suradjivati.
Kolinda fuksetino..
Samo ti pogledaj kolika je ona kobila!! Pola naroda njoj prema D i A a ona o BIH ?? Erdoganu 200000 zatrazilo azil samo u D a drzava mu na ivici gradjanskoga rata i on o BIH ?!
Samo ti pogledaj kolika je ona kobila!! Pola naroda njoj prema D i A a ona o BIH ?? Erdoganu 200000 zatrazilo azil samo u D a drzava mu na ivici gradjanskoga rata i on o BIH ?!
Samo ti pogledaj kolika je ona kobila!! Pola naroda njoj prema D i A a ona o BIH ?? Erdoganu 200000 zatrazilo azil samo u D a drzava mu na ivici gradjanskoga rata i on o BIH ?!