Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ubistvo starice 20 godina Mevlid jasarevic ispalio par metaka u Ambasadu 40 godina KaraDZic zapalio pola Bosne i Hercegovine pobio na hiljade i hiljade 40 godina... Jel mene neko zajebava ili je ovaj sud 0
.... iz stana odnijeli 220 KM, dezodorans, parfem.... i ubili staricu!?!?!!!? I sad ja treba mi treba da placamo njihov boravak u "ULTRA All-inclusive" boravku u zatvoru?!... Odrzite im ruke i noge i ostavite na ulici nek ih cuke pišaju dok ne crknu!
920 KM, dva mobilna, dezodorans, parfem i nakit = 2 ljudska zivota ... Boze!
@Bodyfeat ... od starca 700KM i 220 od starice
Malo brate - malo.... Dvije doživotne