Negativa(c) dana
0
Beriz Belkić, odlučno možda
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rNe vidim ništa sporno u razgovorima.Razgovori su svakako dobrodošli jer će ponuditi nekakva rješenja .Vidim da SDP i SDA odbijaju razgovarati.Znači da su isključivi.Isključivost nas je 1991 dovela znamo gdje.Zar nam opet treba ono što smo već prošli.Ako žele graditi perspektivnu državu ravnopravnih naroda i grtađana za što se deklarativno zalažu Zlaja i njegovo društvo morali bi biti manje isključivi i razgovarati sa svima koji su dobili glasove naroda.
Blizu je smak svijeta. Bosnjak negativac dana!!!!!!
Vidim da neki pišu da je dotični izdajica :D Mi tako Jurišića zovemo. Čini se da se sve više razumijemo :)
Negativac dana. Zanimljivo. Jesu li ovo dvostruka mjerila? Jurišić i Lijanovići pozitivci, a ovaj negativac, a svi politički marginalci nakon izbora. ccccccc Ovo SDP portal?
evo po nacionalnom kljucu na redu za negativca dana dosao Bosnjak.
ma niko nesme da dira ni da psuje moje večite rezerve za moj spas.To su moji prijatelji koi mi služe kao kvisko jer kad mi zagusti uložim njih da me spasu. Hare nedaj se voli te tvoj Mile 100%
Ovoliko magistara nepismenosti na jednom mjestu je nemoguce pronaci,osim na sa-x,naravno !! Mamu v am brdzansku malogradzansku,nacionalistichku,retardiranu, je6em, Mr s u rodnu provinciju!!!!!!!!!!
Tri dana sam proveo u toj tzv.republici.zaboravio sam nastavak.Tri dana a marke nisam potrosio.To je pozitiva dana.
bošnjak može biti negativac dana samo ako surađuje sa hrvatima ili srbima p.s. zašto su na vijest o reketaru goebbelsu zaključani komentari bas se pitam kakva bi politika bila da novinar jovo ili novinar ante to isto radio kao Bakir Re , mislim da bi bio negativac dana kroz cijelu 2011.
ccc, sjo portala i *ovana, dok su vas plaćali u predizbornoj bili su vam pozitivci :))))
Idioti sram vas bilo hocete fotelje.
ova stranka je u Trnovu dijelila krave sa nalijepljenim znakom ZA BIH...nikad dosta fotelja
Zbog belkića i halilovića Bošnjaka nigdje nema na mapi, sve su ove komšije preuzele, od sudstva do ministarstava. SDP i SDA sad to pokušavaju ispraviti. A ovaj Radonjčić je svakako izdajnik. Prodo bi \"dete\" za pare, pod krinkom borbe za ekonomiju.
Ma namjesteno ljudi, sta vam je!
Odakle ovo smece izroni, zar nije stranka ZagraBiH otisla u stecaj? Mars nazad u rupe misevi.
Koga još briga šta Belkić misli ili priča. Boli nas ba...
Baš dostojanstven tekst bez pljuvanja neistomišljenika. To se zove bošnjačka demokracija