Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani Balkana - UJEDINITE SE! DA SE NE PONOVI, DA SE NE ZABORAVI (DA SE NE HALALI)!
Pa ukinite komentare, BAGRO ISLAMOFOBIJSKO-HUŠKAČKA!
@Zinka Da se razumijemo, bijeda ce sada da se UČETVEROSTRUČI kada smo mi, moj damče, nera i ja došli na vlast; Drzava za pracovjeka, stedimo hiljade, KRADEMO MILIONE!
Jel Sarajvo tamo gdje je uvijek bilo? Ili su ga sa sobom ponijeli oni koji su otisli? Da ga sacuvaju od ovog danasnjeg prostakluka i svekolike bijede.
RONALDO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE OLE OLE OLE OLE OLEEEEEE IDEMOOOOO PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL OLE OLE OLE OLE OLEEEEEEE RONALDO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE OLE OLE OLE OLE OLEEEEEE RONALDO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEE OLE OLE OLE OLE OLEEEEEE IDEMOOOOO PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL
mi u islamskoj zajednici smo mentalni bolesnici... patimo sami od sebe... sve nas vrijeđa.... država nama! Tako bi bilo najbolje... ne bih se vise žalili... Dobro rekoše oni svoju ulogu oko očuvanja vjere, međutim od države BiH odjebite, majmuni željni vlasti!
Fazlic, neka sada pogleda srebrenicanima u lice,majkama Srebrenice i zrtvama genocida! izmontirani snimci,bez ikakvog dokaza,zene i djeca koje na kamionima protjeruje ratko mladic prikazani kao zrtve koje bjeze iz \"mafija-kontroliranog grada\" Srebrenice http://www.youtube.com/watch?v=foNSSWYSysQ&feature=related
Nadam se da će ukinuti SB i dane kao i 60 minuta. Birali ste Zlatka i eto vam njegovi novinari.
Nas je vodja Zijad Blekic !!! Horde Zla Novi Pazar
Mirsad Fazlic Fazla novinar SB je sigurno jedna od tih produzenih ruku \"Beograda\" Pogledati samo dva Norveska dokumentarca u kojima ucestvuje i pored gluposti o islamistima i \"teroristima\" on ni manje ni vise negira genocid u srebrenici i zali srbe koji su navodno \"pobijeni od islamista\" oko srebrenice
Nemas ti dovoljno godina da bi bio ikom na crti. Vidi ti se po kraju komentara.
Pa 93e je KOS instaliro Cerića ,saopštenje je ironično.
Kad\' nas jednom svi na miru ostave ! Sve šatro mi teroristi, mi ovo, mi ono i ne dajete nikakve argumente za to. Mi muslimani tražimo samo da nas ostavite na miru, nas ne interesuju ni granice ni države, samo predanost Bogu. Ali kada vi svojim krvavim očima samo pogledate u nas dolazite u najgora iskušenja koja vaši sitni mozgovi ne mogu kontrolisati. Zato nas malo ostavite na miru.
uuuuuua SEX
ovo sve pokazuje kako islamu nije mjesto u evropi. islam ne priznaje nacije i želi da porobi cijeli svijet.
A Sarajevu nisu vazni ni Beograd ni Sandzak.
\'Sarajevo su preuzeli islamisti\' - otkud ti LSD u pećini frajeru?