Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvetkovic-Macek Nedic-Pavelic Milosevic-Tudjman Karadzic-Boban Nekada a sada: Vucic-Kolinda Dodik-Covic Ovi prije nisu dobro prosli kada su pokusali da uniste hiljadugodisnju Bosnu pa neka se zapitaju ovi novi kako ce zavrsiti.
Ode Bosna na doboš!
Meni ih zao sto im snovi propadaju. I tako ce sanjati a nikad doci pameti. Samo se pitam kako im ne dosadi vise😀
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Na današnji dan su Mussolini i Hitler osnovali tzv. NDH. “Državu” koja je ratovala protiv većine Hrvata, svih Srba, Židova, Roma.. protiv SSSR-a ali i protiv USA. “Državu” koja de facto nije ni postojala ali je uspjela zločinima osramotiti cijeli narod. I “to” danas neki slave 😔
@vitinka e da mi je malo tvoj mozak , da se odmorim
@vitinka Zato jer oni koji ne poznaju istoriju su osuđeni da je ponove. Il po seljački , Bakir misli da je kul bit fašista
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Napisah neki dan da ovog budalaša Vučića Dodik uvlači u svoju svinjariju sa Čovićem. Napade me Nevesinjac kao da sam mu majku opsovao. Glupani pristaju da budu u službi hrvatske nacionalisticke politike u BiH. Srbi nemaju nikakve koristi od rušenja države i pravljenja trulih saveza na osnovu ličnih odnosa par kriminalaca.
Fasizam je jak u Hrvata !!!
e vucicu ovo se zove 10 u papir...
Ah dakle Kliks zna da je danas dan osnivanja NDH no nas ka sto je tradicija kada se radi o zlocinu nad Srbima i Hrvatima niceme nece na to podsjetiti. Hvala Klikse na objektivnome novinarstvu, sta sam ocekivao nakon sto za Vaskrs nijeste ni jednu jedinu reportazu iz RS objavili ni sam ne znam.
A tko normalan još pamti 10.4.1941. osim ako taj datum želi zloupotrijebiti kao " Danas " ...??? Šta bi trebalo, taj dan prespavati, ne disati, ne raditi, stan ne napuštati ...???
ima ih dosta koji pamte, koji trebaju da pamte oni koji su patili ali ima i ovih koji neznaju svoj datum rođenja ali pamte te stvari bolje nego ovi koji su patili tada, samo radi Gledanosti/Čitanosti/Popularnosti/Političkih bodova
U pravu si, niTko ga ne pamti :)
Cuj jesmo li spremni. Ma budalestina kod ovih hrvata. Svaka im samara vuce
evo dodo ti plus i jedan savjet, vidim da si bez posla, "jesi li spreman " da radiš na sajmu :)
Očito je ovo liči na satanak u KArađorđevu , vjerujemo da JE JEDINI MOTIV ZAŠTO SE ODJEDNOM SRBI OKUPLJAJU POD STIJEGOM NDH ko nekad pod turskim, PODJELA BIH !! Tako ujedinjenoj Srbiji slijedi buđenje u EU bez Kosova i sa NDH na svojim granicama ali ZATO BEZ DRINE KAO GRANICE koja dijeli Srbe !
Nebitno je na koji je datum nego je bitno šta će se tamo usaglasiti kao buduća platforma u vezi sa krizom u BiH koja naravno neće biti javno objavljena!
-- Moto: JESMO LI SPREMNI na dan NDH Pokrovitelji Srbija i njen predsjednik ! Za uzvrat na obljetnici u Balijaburgu DOdik i VUčić će položiti vijenac ustađkim mučenicima a Čović popraviti lentu , na račun poreskih obevznika BiH, razumije se.
Nikolić i Vučić odbijaju da dodju u Sarajevo zato što “nešto piše na ploči Vijećnice”??? Naravno JESMO LI SPREMNI NA DAN NDH ne smeta Srbima. :))
@Simeon33 https://hr.wikipedia.org/wiki/Nezavisna_Dr%C5%BEava_Hrvatska
Pozdrav Bosno , bolesne glave ,ali bogate bolesne glave.Jadan narod kost dobije i reze kao psi ali bitno je tenzije i nacionalizam veličati po cijeni prolazi zivot ja glup ostadoh.
Bosnjaci kao narod su milijardu godina iznad srba i hrvata ! Hvala ti boze sto si mi podario da pripadam jednom takvom velikodusnom narodu kakvi su Bosnjaci !!!
Bošnje su primitivni, nepismeni, zatucani, licemjerni, a najviše kriminalci... Srbi i Hrvati su kriminalci, zločinci, fašisti...
nije da simpatisem covica, al gluposti pisu, to su jedne huskaske novine
danas nisu takve novine.samo da znas
Nakon lagane zakuske u čast NDH europskih vrijednosti, počasni partneri sajma DOdik i Vučić su pozvani da sa Čovićem na memorijalu Ballijaburgu postave vijenac zahvalnsoti Srbije i Srpske a Čović će uz intoniranje Lijepe naše još malo popraviti na njemu lentu ustaškim mučenicima ! Lukavi Ivanić si je našao posla da ne bude prisutan a balije nisu ni pozvane na sajam :(
Susreo se 'rvatski ministar branitelja sa svojim albanskim kolegom. Kako si kolega? Što ima novo u Hrvatskoj? - upita albanski ministar. Ma pusti me kvragu! Stalno me proganjaju zbog tog plagijata. Kažu da sam sve prepisao. - kaže hrvatski ministar. Meni se to ne može dogoditi. Ne mogu me optužiti za prepisivanje. - kaže albanski ministar. Kako to? Zato što sam nepismen!