Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo stoko genocidna R E F E R E N D U M Av AvAv Av Av!!!
http://www.depo.ba/front/beograd_se_ne~-c-e_~z-aliti_na_odluku_londonskog_suda
JOS JEDNA POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sve me vise ovaj narod podsjeca na koridu,onu pravu spansku?Matador ima ono crveno pa se vo zalijece i zalijece tobe jarabi a on ga samo bocka i igra se sa njim dok mu ne dojadi pa ga probode i usmrti.Ko je vo a ko matador,ostaje na vama da se odlucite.?
Ko posravlja ova idiotska pitanja? Da li je sposobnost kandidata da unaprijedi političko okruženje i postigne politički sporazum važna da bi dobio Vaš glas na oktobarskim izborima?
\"...određeni politički razlozi odnijeli prevagu nad SRPSKIM pravom i činjenicama.\" :) Ovako je trebao da kaze.
Sta se Srbija ima zaliti? Za onu pljacku, pokolj i drskost nevidjenih razmjera???? Sve se placa, prije ili kasnije....racun uvijek dodje.
NE BI NI DOBILI DOZVOLU DA SE ZALITE PA ZATO NECETE NI POKUSATI... SRBI NISU NAJBOLJI LAZOVI NA SVIJETU NEGO VEOMA NAIVNI LAZOVI KOJI SMATRAJU DA CE SE NJIMA POVJEROVAT.
Ha ha ha, kažu zbog troškova, ma imaćete vi troškove jer mora se Ganiću isplatiti odšteta a i engleskim sudovima . Nemaju oni dokaze jer imaju samo montirane i lažne snimke kao i izjave plaćenih svjedoka, to bi prošlo u BG ali nigdje drugo na svijetu. S m r t svim neprijateljima BiH
citav svijet kaže jedno, a genocidashi drugo... nema im pomoći
gdje ste sada kukaviceeeeee??????? znali se sa brda gadjati goloruke civle... junačine
Pokušao sam komentarisati prije neka 3 sata, ali sam, po ko zna koji put bio onemogućen. A upravo u tim trenucima kada je bio onemogućen pristup korisnicima interneta iz RS, pojavilo se pregršt fašističkih poruka navodno Srba. Isto tako, često sumnjam da se lažno postavljaju fašističke poruke navodno Bošnjaka i Hrvata. Nemam nikakve dokaze za ovo što sam napisao, ali evo svima na razmišljanje. Kome to odgovara stvaranje atmosfere linča, mržnje, konfuzije?
jojjjj kmeeee ,,, svi nas naggguzise, kud i cabra rusi ,,, joj kmeeee ,,, libo nas pedu koliko nam uvaljuju ,,, kmeeee ,,,...
Ma super,krenulo je Srbiju pravo,nedavno je srpska\"prijateljska\"država Rusija dala politički azil najvećem srpskom tajkunu,pa onda sud u hagu odbi apelaciju srbije po pitanju nezavisnosti Kosova,pa sud u Londonu odbi izručenje Ganića...pa danas ovo sa odustajanjem od žalbe..ide pravo k\'o podmazano.
Ja sam smrdin i mogu reci da su svi smrdi genocidasi!