Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontakt na: [email protected] €500, svi detalji korisnika (ne ukljucuje sliku) €200 Dado Ukoliko je korisnik ispod 18 godina, ponuda ne vazi.
pa vlasino smrdljiva muslimana je dvije milijarde, cijela evropa se polako okrece najljepsoj i najcistijoj vjeri, arapi muslimani su otkrili matematiku, astronomiju, medicinu biologiju kad ste vi jos zivjeli ko zvjeri po sumama i zemunicama, vi ste crna rupa civilizacije, zlocinacki narod koji nista donio osim rata, klanja i paljenja, kad niste mogli 92-95 necete vise moci nikad, allah je velik pomagao je bosanske muslimane kad je najteze bilo, turaka je 100 miliona albanaca 10 nas 5 kad tad zbrisacemo vas sa lica zemlje bagro smrdljiva
Ma koga ti hraniš,mamicu ti geno.cidašku !!!
€ 500 Akademikova IP Adresa, provider, adresa servisa, ime i prezime... Paypal only.
mislim da portal previše pušta da pojedinci vrijeđaju vjeru,sve ima granice.a krišćanima da kažem da se vidimo za 20 godina koliko će koga biti na balkanu,pogledajte statistike krišćani.
Miran akademik prolajo se danas opasno a nahranio sam ga valjda sunce ugrijalo...haj sad u kucuuu dobar keer dobaaar u kucuuuu BIH je tvoja kuca u kucuuu sad takooo,ljut je sto je vezan .
Naravno, sad se vidi da je Srbija itekako imala prste u svemu što se dešavalo u Bosni i Hercegovini. To je i pticama na grani jasno, samo što je običnom narodu vrlo lako isprati mozgove. I Hrvatska treba konačno priznati da se petljala u rat kod nas. Nadam se samo da Zagreb ima dovoljno političke volje da to uradi i da povuče konkretne poteze i da obešteti žrtve.
hrvati su pokazali srbima sta misle o njima tj srbi su pokazali kako brze traktore imaju ... da tudman nije usro znalo bi se ovde sve vec a muslimani i hrvati nikad upovjesti nisu imali sukoba do ovoga sada a to zahvaljujuci tudmanu sto je nasjeo na srpsku politiku ... al doce sve na svoje ... a ti akademiku picko hvalis se srebrenicom jel a kad dodete na sud ko pizde sikcete nije tamo nista bilo mamuli vam kako ce te nadoci pogotovo vi pizde koje se ovde kurcite ...
Pa dobro, što se od ovog nije ostvarilo? Nit su ih Srbi nit Hrvati uzeli, ogradili u kantonu (trokutu) i ostavili ih u jadnoj državi koja samo naizgled je država, tj. Muslimane može blokirat kako ko hoće. I zaboravljate da je nakon 93. bila i 94. ne kužim što se zamjera Hrvatima jesu li trebali reći: Hoćemo Muslimane? Eto uzmite vi 70 % a Muslimane i 30 % BiH neka bude Hrvatska?! Pa nije niko lud. Pa ni ta ekipa onda. Ne kužim ove što stalno stavljaju znak jednakosti između Hrvata i Srba, Hrvati su protjerali 30.000 Muslimana iz Herc. a Muslimani 150.000 Hrvata iz Bosne. Ko je tu kome zabio nož u leđa?
HRT cute, uvjek su branili svog franju ijako nista bolji nije bijo od milosevica, ali mediska propaganda u cjelom svjetu je bila na hrvatskoj strani
Volim BIH, ne mrzim nikoga, ja cu se boriti za dobre ljude, nebitno koje nacije ili religije !!! ICH BIN KOMUNISTEM !!
ja samo znam da u dalmaciji su prije govorili bjezi od imocana a sada kazu bjezi od hercegovaca skutora a bosance su vazda volili jer su zivili od nas hadzijski im ostavljali para a skutor sve ponese od kuce i vodu i paradajza paprika jade a srbe u srbiji vole to je cudo jedno hahahaha ko i miovdje
Narode Bosanski,patriote ove zemlje,to šta se dešavalo u zadnem ratu dobro znamo,Bošnjaci Muslimani jesu doobro\"osakaćeni\"ali nisu ni blizu uništeni.Mnoge poruke i pouke iz prošlog rata su Bošnje izvukle,NIKAD VIŠE.Pogotovo su nas gen.oci.daš.i obučili nekim ratnim vještinama,naoružavanje,kopanje rovova na okolnim brdima...itd. Dakle nekad bilo,sad se spominjalo. Po prirodi sam miroljubiv čovjek ali ću neprijateljima jedno reći BOŠNJE NIKAD JAČI NISU BILI.
Sami protiv svih i opet nam nisu mogli nista volim te bosno
SAMO TI LAJ DZUKELO,,IZLAJ SE MOZDA CE TI ONDA BITI LAKSE..