Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na birou naravno, ali Bog pogleda i pruži priliku svakome, u ovom slučaju čovjek je na svu sreću spašen znanjem ove mlade doktorice. Ništa u životu se ne dešava slučajno, da se u tom nesretnom trenutku za čovjeka našla u blizini ova djevojka, upamtite to dobro.
Ova Benjamina dijeli medalje ko tamo se
Medina ko grom primjećujem
Ko joj je kriv, trebala je zavrsiti neki fakultetic u Travniku. Do sad bi bila gradonacelnica, ovako...
Pogledajte na slici mladu doktoricu Medinu od 26 godina koja je nezaposlena jer nema štelu i nije nikog potkupila, spasila život čovjeku (a gdje će veći doprinos društvu od toga) i ovu gradonačelnicu pored nje što je preko bubice (javna tajna) završila pravo. Koja više zaslužuje poziciju gradonačelnice ili bilo koji društveno političku?
Cuj zlatni novcic....sta ce od njeg, samo se slikat s njim bukvalno
Jašta njoj zlatni novčič a vlahadiji iz genocidnog entiteta poslove u javnim ustanovama
Medina draga kuda setas da padnem u nesvjest ako ce biti to disanje.. sumnjam da ovakva ljepotica nema covjeka ( nek mi oprosti) ali zenio bih je odma da joj se svidjam I da sam ljepsi..
Medina Plaćo isplaćena
Svaka cast Medina.
Bravo Medina! Može li insta?? 😁
Biti če ona ubrzo Frau Doktor!!!!
Benjamina svaka vam cast..najbolja najobrazovanija i sa vrlo lijepim manirima koji se naravno nose iz kuce..
Nek neko kaze Benjamini da bi fino bilo da se nekad i nasminka, nije sramota!
Od cega ti bolujes?? Ti pripadas zvezdama granda!
Ne bi me iznenadilo da je čovjek kojeg je spasila neki radnik u administraciji koji će zaposliti svoje dijete kao doktora preko štele. Zamišljam da kod nas može uvijek gore
Benjamina Karić? Jel po ona koja nije htjela imenovati zločince s Trebevića? Kaže ona 'S tugom se sjećamo sugrađana' koji su valjda sami upali u jame. Jadni Caco samo gledao sa strane.
Sjaši s klixa botino
Diže iz mrtvih.
Doktorica na birou?!? Pa samo zbog ovog treba Seoiju poslat nazad u Crno Govno oklen je šljegla. Ova mlada žena je bila u stanju spasiti život dočim be Seka bespomoćna jer je ona stručnjak za ono dolje.