Komentari (437)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrsen fakultet u travniku...izjasnjava se iz reda ostalih a u savjetu za bosnjacke intelektualce. Smjesno !
Naravno nije mogao biti neko ko nije već u stranci! Ljudi moji hoce li nasa djeca koja nisu u stranci ikada dobiti sansu u ovom gradu?
E čuj izjašnjava se kao ostali.
Meni izgleda papankasto
Benđamina će biti načelnica pro forme. Hajde, makar je glavita.
Zna li iko biografiju dame, porjeklo, ime oca, majke
Nu ti hape
Kako Klix nezna da je general Divjak preminio.. Laka zemlja generale
Ova izmislila svijet za skaku
Sad ste glasali jednoglasno, a kad je bio Bogic u pitanju, onda ne. Bruka i sramota..
Sretno i cuvaj se olosa .
Ova Benjamina je na Pravnom Fakultetu u Sarajevu prepisivala svaki ispit preko bubice. To je bilo poznato svima koji su studirali u njeno vrijeme, ne samo studentima nego i profesorima. Profesorica Radnog i Socijalnog prava je zbog toga stavila jednom u prvu klupu kako bi je u istom onemogućila. Preko bubice je polozila i obligacije kod prof.Bikića, a kad smo je nakon ispita pitali da nam kaže barem definiciju obligacije nije znala.
Joj jesi tužibaba 😁
Čestitam na izboru. Ipak mislim da ništa značajno za Sarajevo nova gradonačelnica u naredne 4 godine neće učiniti.
Više glasova imao nezavisni kandidat u Ustiprači nego SDerpe u Sarajevu i opet dobiju gradonačelnika. Ukinite glasanje, dajte nam diktaturu da znamo ko nas tačno jebe!
jel joj ovo otac? taman pomislih da je iz drugacijeg miljea kad ono.... https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/saznajemo-ensad-karic-osuden-na-4-i-po-godine-zatvora-zbog-pranja-novca-629000
Konačno, neko pametan.
Samo još da napusti SDP traktorski