Komentari (467)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od Skake, bar je na posten nacin zavrsila fakultet. I nisu joj dedo i babo najveca referenca.
Bar imas sta lijepo vidjeti za razliku od (S)kake
o puno lakša za gledati od blentavog skake
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Hajde nek bude sa srećom!
Može. Da za ženu na čelu.
Bolje dr. prava nego sunetlija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jebeš nauku, hvataj se politike
Ma Boga mi sve se ovo samo ispolitiziralo bez razloga. Vjerujte mi ljudi gradonacelnik u Sarajevu se nista ne pita, nit ima budžet vrijedan spomena.. Ovo je po meni više počasna titula. Samo se bezveze svađaju oko Bogića i mole ga ako neće,neće Sarajevo je iznad svih. Treba pustit šansu mlađim ljudima.
Nit miriše nit smrdi. Radi se o protokolarnoj funkciji. Nikakvih nadleznosti nema, sve je u kantonu. Bitno je da se skine budget i ostave samo 5 uposlenih. Načelnik dva zamjenika (koji bi bili i savjetnici) vozac za razne poslove i sekretarica da prima mailove i pozive. Ostalo je sve Skaka i predhodnici izmislili.
stavite ljubu beslica covjek se dokazao nema sta
Doc. dr. Karić je I ciklus studija završila na UNSA PFSA, radila je dugo kao ass. na PFK u Travniku, poslije i kao v.ass. Puna znanja koje odlično prenosi na druge, ona kada priča i uči vas nečemu novom ne možete da je ne slušate. Ona zasluženo nosi titulu doktora pravnih nauka, želim joj sve najbolje. Doc. dr. Benjamina Karić je pravi izbor.
Ma šta pričate svi? Faluktet ovaj, onaj ... Zar je to više bitno u našoj državi, kad danas imamo doktore ( mislim na ove sto nas lijece) sa privatnih fakulteta? Doc. dr. Karić je do sada najbolji prijedlog. Doc. dr. Karić je jedna prije svega dama, elokventna i ambiciozna osoba, sto zamisli tako i bude, ne odustaje lako. Puna je znanja, i ponosno nosi titulu dr. pravnih nauka.
Konačno jedan dobar izbor.
SDP, meščini poš'o s nama cirkuzat'
Bila je gost na TVSA nedavno, fino gradsko dijete, ali nije za gradonacelnicu. SDP predlozi nekog bosnjaka ako smijes 😊 pa da kumce podnese ostavku. To bi bilo najpostenije jer je bio u paketu s Bogicem.
SDP tone sve dublje.Ne poz.osobu niti me inteteresuje,ali pošto je funkcija samo protokolarna,mogli su naći relevantniju osobu.Slabo se snalaze kad dobiju vlast.Sve sam se nadao biće bolje ali teško.Šteta.
Vrati Benjaminu ime pa se onda javi
Isforsirano.. cuj dva fakulteta, master, doktorski... 29 godina, zena, majka.. ko zna sta je fakultet, zna da ovo nije realno.. ovo je jedino moguce ako se samo fakultetom bavila bez dana radnog iskustva... smijesno
Vjerujem da je Benjamina divna osoba ali valjda bi na to mjesto trebao doći neko sa većim zaslugama i sa odredjenom popularnošću kod gradjana Sarajeva.. Ovako se sve svodi samo na pripadnost stranci koja je delegira..slićno kao što je SDA delegirala smlatu dosadašnjeg...
Savršeno.Kao prvo ona je ŽENA.MAJKA. Naučnica.Iznenadili ste me vi iz SDPa.Svaka čast.
Jeste nasli zamjenu za velikog Bogicevica?! I pitate se sto sdp nestaje sa politicke scene? Postajete cirkus stranka, radi neki minorni stranaka tipa NiP-a.