Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nasa omladina stvarno ne zna s kim ima posla pa su "iznenadjeni", jesu li vas ti majmunski roditelji icemu naucili, upoznali sa historijom, jeste li citali ista, jos ona vazi za obrazovanu zenu? Nek nam je bog na pomoci
Da li je moguce da ce islamizovani Srbi povjerovati u ovo sto prica ova zena, sto je fakultet zavrsila preko bubice. Drasko ima iste ovakve stavove vec godinama. Za ove stavove ova gospodja je znala mnogo ranije kao i svaki gradjanin Bosne, ko je bar dva puta otvorio Klix.
Dajte joj čašu vode. Malo dijete zna ko je Stanivuković, što se pravi sad mutava.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A o prijašnjim izjavama nisi bila iznenađena?
Istu pricu pricate osamsto godina.. Jel dosta vise?!
a zamalo da se udas he he
Bošnjo će za koju godinu plakati za Dodikom 🤣
Kakva je razlika izmedju pozicije i opozicije u RS. Ideoloski, Nikakva! Sve drugo je samo borba za vlast. Zato, Benjamina, u buduce, pametnije i mudrije. Dosta sa naivnim pozurivanjem, jer ti si genetsko savremeno civilizacijsko doba, a Drasko, genetski gledano, rani srednji vijek.
Benjamina, koliko god su tvoje namjere iskrene, dobronamjerne, svoje poteze moras planirati ozbiljnije i obazrivije. Vi i Drasko, u svemu ste dva svijeta, kao kameno i renesansno doba. Drasko ima duboko uradjenim retrogradni mentalni sklop, njeguje vrijednosti koje su daleko od vrijednorti novog doba. I, tu se ne moze nista uciniti Sa takvim se ne gradi buducnost, nove vrijednosti, dobri odnosi...
Kod Bosnje il je crno il je bijelo, nema sredina. Benjamina je postupila diplomatski i ljudski, e sad svi znamo s kim imamo posla. Nacekat cemo se mi dok se Srbi suoce sa sramotnom prosloscu.
Nek si ti njemu otrčala u BL je*o te on
Još ga grli jeli udata ova koza?
Hiišš, maloumna kokoško! Hiiss!!!
😂😂😂😂😂😂😂 👌
Sta će biti potresena kad se covjek još nedavno uslikavao sa cetnicima..iaoko je izuzetno pametan jednostavno se il neće il nemože izdignuti iz tog njihovog sumanutog nacionalizma a mogao bi biti broj 1 u BiH
Ona razočarana, a Draško ni mukajet.
Benjamina naivna si ko ceska sobarica,il ono bi madjarska....vidi se da si mlada i ne znas sta se nalazi u njegovim genima.
Nemo zaebavat da si mislila da je on drugaciji😂😂😂
Vire mi prst kroz čarapu
Ne kontam čime si ti potresena, bruko? Zamisli bi li legenda Bogić uradio ono što si uradila ti???