Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Tihic u SDA a Belkic u SBIH,jednoj i drugoj nema napredka.....
interesantno nema sta! slusaj ko ti prica a ne sta!!
"Motivi današnjeg sastanka Delegacije EU u BiH su da iznesu ideje koje bi pokrenule ovaj zastoj implementacije i mi smo iznijeli stav da je prije svega odgovornost vladajuće parlamentarne većine, ali, s obzirom na to da je riječ o važnom pitanju, mi kao opozicija bit ćemo konstruktivi", rekao je Belkić u izjavi za Fenu Ovaj Belkić vječito nešto komentariše, prenosi tuđe ideje i prijedloge, pa neće li on šta konkretno reći, a da ne govorim o djelima
Jooj, i Sejdić i Finci su mi na vrh glave ni Bog im ne može ugoditi
Eh jos samo da cujemo pametnovanje ove stranke, to mi je jos trebalo da mi ovaj dan bude divan!! zasto niste uradilli nista tokom svog mandata??
jeste izdahnula je odavno, ali eto misle da je narod glup i da ce oni sa ovim glupostima dobiti povjerenje, nakon sto su nas pokrali i unistili, ovo je stvarno jadno!!
zar ova stranka jos uvijek postoji??
Zar SBIH nije izadhnula ??