Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đe su se sakrili ovi sda trolovi
spasavaju zivu glavu, hvataju ih ko poskoke trenutno
O čemu vi pričate? Hapse se oni koji su izbačeni iz SDA. Nešto kao Konaković izdajničko pseto kojeg je vrbovala Hrvatska za svoje potrebe.
Odigra li Dino pametno, daleko ce dogurati
Daleko odvratniji lik ne postoji od ovog Dritana
🥪
Moras biti debil i napadati stranku, a dizati u nebesa one koji su do jucer bili u toj stranci sa visegodisnjim stazom i koji su na stotine ljudi uhljebili na drzavne jasle. Znaci sutra kada bi Izetbegovici izasli iz SDA oni su super i amnestirani od svega?
Ima li ovog sa slike na Sky-u, da nije ucijenjen munafik?
Nasa stranka i Narod i pravda ❤️❤️
mozemo ga ogovarat koliko hocemo ali Dino ima dobrih poteza i stvari sto je odradio za kratko vrijeme dok je tu sto 100% podrzavam,a vidi se razlika od sda koja samo sa Turcima prvenstveno i arapima odrzavali odnose,a i to tanko. To Dino samo nas vezi sa EU i zapadom mi smo dio Evrope tu i pripadamo
najbolji politicar u bih, 👏dino
HAHAHAHHHHAHAHAHAHAHA
MARFIJEV POTRČKO, A ČOVIĆEV ŠEGRT, DRITKO OTVORENO LAŽE DA JE TRAJNO RIJEŠEN PROBLEM BLOKADA. ŠMITLER JE SAMO SADA, JEDNOKRATNO, ZARAD KRSTAŠKIH VRIJEDNOSTI, ZAOBIŠAO LENDU. ZA 4. G. ONI KOJI MISLE ZAOBIĆI HDZ MORAJU U D. NARODA 1. OPCIJI (2/3) POKUPITI 10 HRV. GLASOVA, A U 2. OPCIJI (3/5) 8 HRVATSKIH GLASOVA. A ZNAMO DA JE I RANIJIH 6 HR. GLASOVA BILA GOTOVO NEMOGUĆA MISIJA. TIME JE HDZ TRAJNO ZAKOVAN.
E. Konaković je najveća štetočina i najopasniji bošnjački lik u 21. st. On je daleko opasniji od Nikšića i Forte jer su ova dvojica odveć pročitani kao relikti komunizma i stranih obavejštajnih službi. Konaković kao pseudo-desničar, usto vješt kao populistički manipulator (Memić, respiratori, "antikorupcija"), okuplja oko sebe znatnu vjerničku populaciju i prvi je favorit stranaca koji ovom narodu žele isto kao i sh-ši. Stoga, stanimo na put štetočini ili nema države!
smradu sendvicarski, stetocine iz sda nikad vise, botino raspala
Samo oštro Konakoviću, u inat SDA islamistima koji samo maštaju o novim ratovima sa Srbima i Hrvatima!
Jake zemlje morali su stavit sjediste eu da se ne raspane
Pusti šuplju đe su hurme?
A sto je bila zatvorena nekoliko godina ? Jel to iko objasnio ?
Jos uvijek 0 hurmi, Dino odlazi
Bravo Dino, svaka cast!
SDA i HDZ su dogovorili formiranje vlasti u SBK. Mandatar ce biti, kao i do sada, Tahir Lendo. Moze li strucni komentar i osvrt Jasmina Mulahuseina, trojkasa sarajevske Gazi medrese (gen. 91) i njegovih SDA jataka, na temu izdaje?