Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ovom čovjeku! Ovo je priča prosječnog bosanca iz istočne Bosne, šta su sve ljudi preživjeli i prošli i ipak završavaju fakultete, osnivaju obitelji, žive kvalitetnije i normalnije nego oni koji pravi rat nisu ni osjetili. Tekst me natjerao na suze, bosanci su jednostavno neuništivi!!! A to ćemo pokazati i večeras u Rumuniji :)
NE ZABORAVLJAJTE zlocine koji su nam cinjeni
Oko za oko! Zapamtite i ne zaboravite, vadite im oci. Nema vise milosti, nit je trazimo nit je dajemo. Za dom spremni.
Skinite mu naocale mozda blefira :).Kakav magarac.
Ovaj dzihadista bolje nek ne poziva na osvetu da mu se ne bi opet desilo ono iz rata...Nije se naucio pameti pa hoce opet da gura svoj narod u propast
Mozete mu uzeti i oči, ali ne i sjećanje na stvari koje je njima vidio!
Zelim i ja da kazem zasto sam poslije Drugog svjetskog rata imao samo babe a nigdje djedova! Dobro ste zivi!
divim se ovome momku sto je uspio se odrzati iskolovati itreba pricati svojoj djeci sta je dozivio od srpski ekstrema ne samo on nego svi da nasa djeca i unuci znaju se cuvati neponovilo se
Nakon presuda ide ukidanje RS. Nikakvo skretanje sa ove činjenice ne dolazi u obzir. Najprije FBIH se transformiše u BIH.
\'\'Iako je slijep već tako dugo, ovaj Srebreničanin se i dalje sjeća svog djetinjstva\'\'. Napisa potpisnik ovog teksta i osta ziv. Da si isao sa mnom u osnovnu skolu, moja bi ti uciteljica za ovakvu izvalu dala jedinicu k\'o kucu, a cijeli razred prvacica bi ti se smijao. A ti pises za portal, nije sala.
ljudi, ako nešto ne budemo naučili iz ovakvih priča, crna će nam se budućnost vazda pisati po historiji ..
Ee vidis ti ovog sto spominje dzihad,bolan de se malo spametuj ii razmisljaj kako ces svojoj djeci obezbjediti lijep i lagodan zivot...aa i ima Onaj koji sve vidi i koji ce svima suditi..
KO ZABORAVIO,OPROSTIO I BIO NESPREMAN usrani mu vlah U KUĆU DOŠAO!!!
@mmmmm ---- Cesto se javljas i znam da se pokusavas izlijeciti ovakvim bljuvotinama. Ti pokusavas pobjeci od istine , ali neide ... Pobjeci od prirodnog fenomena koji se zove \"mozak\", to nikome nije uspijelo. To boli , to pece, ali izbacit se nemoze... Orden i titula \"GENOCID\" koji ces ti i tvoja djeca , unuci i praunuci nositi vijekovima nemoze se izbrisati. Pljuvat ces ti jos dugo , ( nesumnjam ) ali taj crv te proganja i jede ti tkivo da ces polako padati u psihicku depresiju , kasnije u komu. Kletve majki, oceva, sestara,brace i svih onih kojima se ti rugas , doci ce na pravo mjesto. Ako ne tebi mozda tvom najmilijem ( sto nije razlog da ti to zelim) , ali na ovakav nacin kako reagujes nisi daleko......?
Oni ti ga puseee Seaaadeeeeee,Seeaaaaddddeeeeeee! Na ovom svijetu nisi uzivao,ali ces na ahiretu uzivati aBd! :)
Hajte na slaninu i cvarke
Fhjc vjeruj pokusaj i propaganda izjednacavanja ovakve vrste zlocina je takodje zlocin.... Ali dobro danas je na sceni ta vasa propaganda kako smo svi isto radili, i cinili zlo-cine. Ne kazem da nije bilo pojedinaca koj su malteretirali ali takodje vrlo dobro znam kao svjedok da u mom gradu svi Srbi koji su tu bili a bilo ih je i kao komsija i u Armiji BiH , niko ni zasto nije odvajao niti gledao kao da su drugi narod. To sto ti pises je zlocin, prema tolikom broju ub-ijenih Bosnjaka, nastradalih na razne nacine, u konc logorima, silovanjaima. i nakon toliko patnji Bosnjackog naroda ti se naso izjednacavati.