Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bekan, Drljača, Kastrat - sta je ovo sud skup rogobatnih prezimena?
Kakav je alkos ovaj Bekan. Dodje ujutru službenim autom u birtiju Sutjeska na Pofakicima,cijeli dan drlja brlju, pjeva one ojkače,urliče kao pravi bekan. Još ga na kraju neko iz birtije mora unijeti u auto i odvesti kući...
Kćerku je uvalio u Federalni zavod za zapošljavanje. Ratni i postratni profiter koji ima milione na računima i tako korumpira sve oko sebe. Pa ljudi moji ovaj covjek je kancer ovog društva. U normalnim državama davno bi bio eutaniziran.
Je li ovo onaj Fehim Bekan što mu je visoki predstavnik zabranio javno djelovanje? Onaj koji je zajedno sa kriminalnim osobama iz ministarstva dok su jos bili zajedno sa Ministarstvom izbjeglih i raseljenih krao donacije preko Kuveta i Alije Budnje. Onaj sto je zaposlio pola familije. Onaj isti stari kriminalac koji se predstavlja da je bijednik i da je na birou. Harao je po Institutu za medicinsko vjestačenje a da ne spominjemo Fond za profesionalnu rehabilitaciju.
Ne opravdavam Drljacin postupak da zenu koja nije ispunjavala uvjete niti za savjetnicu niti sekretara,ali i ovog lopova Bekana je vise dosta.Pozaposljavao uzi i siru familiju,debelo se finansijski opilavio.Treba i njega i Kastrat ukloniti iz druavne sluzbe
Uzas ali bas uzas od vilajeta Nepotizam i korupcija famelijarnost neznalice Sve skupa uzas
SDP je prevazidjen nakon Lagumdzije i Damira Hadzica pa Filipovica ministra mladog sa diplomom iz Travnika. Pa ni DF i Komsic koji se kleo da ima obraz pa nakon 7 dana udje u koaliciju sa SDA ! Nema i ne postoji ne samo politicka stranka normalnog djelovanja nego moral u BiH !
Ovo je politika SBB-a ! Istog onog SBB-a koji se kleo da nece u koaliciju sa SDA ! Istog onog koji je rekao da nece postavljati duznosnike sumnjive po raznim osnovama kao Vinko Jakic pa Saida Kastrat... SBB je samo copy-paste SDA !
Ova je malo papi, al da je stani pani kad bolje pogledam sliku......
Ministar SBBBiH-ova seljačina, kromanjonac
Uf, pozlilo mi...
Bekan razdrlji Drljacu, a prijeti mu Kastrat. Kakav trio, koji grupnjak! Sama prezimena govore da se ne zna ko-koga gerebeci u ovoj budzetskoj pornjavi.
Udri se bekane
Naslov je HIT!!! :D
A gdje je vijest da su zaratili Konakovic i Radoncic? Ministar Kuric danas ostro po Konakovicu i naziva ga lazovom ?!