Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"jesmo li zaboravili ko ima izvrsnu vlast \' grad ili kanton??? \" BRAVO. TO RAJA OCIGLEDNO NE ZANJU!
Dragi moji ovo ne smije cekati. Jos kolko danas moze i moje i vase dijete bit zbodeno bilo gdje u gradu. Pa zbodose li curicu usred Marijin Dvora? svaki sekund je ovdje dragocjen. Moj prijedlog: DOK \"RAZMATRAJU\" STA CE I KAKO CE DALJE NEK UDRADE SLJEDECE: 1. NEK POJACAJU POLICIJSKU KONTROLU U GRADU 2. DOZVOLE LJUDIMA DA NOSE PANCIRE I SLJEMOVE I IDU U GRUPAMA OD NAJEMANJE 4 BEHMENE JA SAM UZ TEBE AL POZURI MALO ZIVOTA TI!!!!
DRAGI MOJI SUGRADJANI NAJISKRENIJE POZIVAM SVE SEKTORE CIVILNOG DRUSTVA NA AKCIJU!!! VASE DIJETE ILI VI SAMI VRLO LAKO MOZETE BITI SLJEDECA ZRTVA. U MEDJUVREMENU NEKA SE HITNO DONESE ZAKON O DOZVOLI UPOTREBE ODBRAMBENOG NAORUŽANJA ( ELEKTRO-PISTOLJA I SPREJEVA)!!! DA SE LJUDI MOGU ODBRANIT OD OVIH NAKAZA!!
Sastanak i sta onda? Problemi se gomilaju, a Behmen i drustvo sastance i kao nesto rade... Trebate ponuditi rjesenja za omladinu, trebate raditi nesto za omladinu, trebate imati plan, strategiju ... A sta vi nudite zatvore!
Dok se nasi dragi politicari sepure po crvenom tepihu ovakve se stvari desavaju po ulici.Sjajan decko sa C.Vile vise nije sa nama...to se nije moralo dogoditi da vlasti reaguju na vrijeme.Koliko se ubistava treba desiti da neko da ostavku i da na njegovo mjesto dodje neko sposobniji.Danas je nas dragi Amar platio zivotom,sutra to mogu biti ja ili bilo ko drugi.Umjesto da se danas druzimo i smijemo zajedno,mi opakujemo naseg Amara.
Semiha je skupila poene kod svojih biraca samim tim sto tom vlahu nije pridala paznje.
a aktualnog \"taju\" niko ne spominje? jesmo li zaboravili ko ima izvrsnu vlast \' grad ili kanton??? ovi sto su branili semihu, jer nije imala izvrsnu vlast, sad misle da ju je Behmen dobio? on barem zastupa gradjane sto ona nije cinila i njena je odgovornost bila moralna, to se stalno podvlacilo, nije sazvala ovakav sastanak nego otisla u dubai, remember sto nije i ona na ovakvenacine \"skupljala poene\" za svoju stranku?
za vrijeme semihe, bio samo jedan incident i to bio vlah u pitanju, pa i ja bi isao u dubai mirne duse. A kod ovog ba*lije betmena svaki dan neki incident. Otkako je on gradonacelnik u ovom gradu ne smijes mirno hodati.
gledaj i uči moja semiha da ne bi bilo zabune, bilo je o ovome govora i prije nesrece... neka je rahmet i spokoj preminulom. a svaka cast azurnosti Behmena
Ako se u povodu ovoga ili jednog od sljedecih zlocina neko oglasi sa tvrdnjom da se ove stvari ne desavaju po serijatskom zakonu, onda vise nema dileme sto je uzrok zlocinackog aktivizma i pravosudnog pasivizma.
PA ALIJA JE INSTALIRAO SAJU,CELU,I SINA MU POSTENOG ,,,PA DOBRI BOSNJACI POPUCASE PO SAVU,,,,,, LIJEPA SFRJ-KAD SU ONI BILI U CORKI
HOĆEMO OSTAVKU ! :P
IDI U PENZIJU KAKO TE NIJE SRAMOTA DA SA 70 GODINA SJEDIS TU DOK 40% MLADIH NEMA POSLA I SAD SI GRAD PRETVORIO U LEGLO KRIMINALA ODLAZI STARCE ODLAZI
Vlada je za stanje u gradu kriva. Kaznimo SDA i SBiH na izborima.
ne budite misevi ko Elvedin! covjek se lijepo potpisao imenom i prezimenom!