Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da da \"Olimpijsko Sarajevo je postalo plivački grad \" rece ovaj stri kenjac , a kako smo mogli vidjeti ni Muljacku ne mozete savladati ! Toliko o \"olivackom gradu \".
Povremeni sam posjetitelj i ima sve pohvale na rad bazena!
Ulaganje u bazene i druge sprtske objekte je uvijek dobra investicija..ko zna mozda se rodi kakav olompijac ,a osim toga mladih da se bave sportom je dobro,u ovom slucaju plivanjem!!
idi u penziju prdonja stari
Ulaganje u b
vidjeli smo na Olimpijadi kako smo plivacka drzava ! ;)
Ulažu države čija je stopa nezaposlenosti do 10 %, a ni oni jer je sport profesija kao i svaka druga. Ako neko želi postati sportista neka sam ulaže u sebe ili u svoje dijete. Ja sam uložio u državu i dobio k.ar.inu.Ostao bez posla, stana, itd.....
Dok bosna gori vi slavite olimpijsko sarajevo. jealo vas ono u pakšu. pederi jedni pošaljite vatrogasce dole da pomognu ljudima, sram vas i stid bilo
Citam komentare i ne mogu da vjerujem nivo isfrustriranosti.
Naravno, toliko su dobri da pobjeđuju čak i na prvenstvu Sarajeva. Naravno, već u Doboju, Tuzli, Banjaluci, Mostaru, a da ne govorim izvan BiH, plasirali bi se kao Fazlija na olimpijadi.
NOVAC IZ BUĐETA SE NE ULAŽE U SPORT NOVAC GRAĐANA IZ BUĐETA SE ULAZE U PRAVLJENJE FESTIVALA KOJI TRAJU SAMO PAR DANA SA DROGIRANIM NADRI-UMJETNICIMA. FESTIVALI SU URBANA VERZIJA RURALNIH TEFERICA ... NOSTALGIJA JE TO NJIHOVAC ZA SELOM :))))
AKO JE KO VIDIO PEČAT NA BAZENU NEKA BUDE POSTEN PA NAM GA VRATI.
B E T M E N
Ti si zaista panglu.
Zašto mi klix ne da da napišem I.L.I.J.A B.E.H.M.E.N ??