Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K R M A K Z L A T K O V
Iskrene čestitke i Bokriju i gradonačelinku koji je uvidio ovakvu potrebu i realizovao je. Bitna je podrška na početku i novčana i moralna! Nadam se da će i u buduce biti ovako pozitivnih stvari. Drago mi je da je bar jednom mladom čovjeku odato priznanje za njegov rad i uloženi trud i da će mu ovo biti podstrek za dalji napredak, a i ostalim da se bore, istraju i ne odustaju u postizanju svojih želja i ciljeva... Imamo djecu na koju trebamo biti posnosni ali im treba prostora i podrške za razvitak i napredak.
Kako ste vi komu*njare licemjerni. Kad god bi Muslimani i IZ-ica izgradili neku Djamiju, vi bi poceli sa glupom pricom, zasto ne gradimo fabrike, ne pomazemo poljoprivredu i slicno, a kada je u gluposti trositi pare, onda je to kultura. Crkli da Bog da, pa jel treba da vam IZ gradi fabrike i pomaze privredu, dok vi za pare iz budzeta koje su i moje pare trebate da se kulturno uzdizete. Kako tako dvostruki arsini?
pitaj sda i sbih gdje su pare
@fasdfsd Bitno je da se bilo kakav trud nagradi,a ti ako imas viska para,rado onda pomogni poljoprivrednicima
Cestitamo Borkiju
Svaka cast i Borkiju i gradu. Jedna stvar me interesuje, nema nikakve veze sa Borkijem, zasto se sah naziva sportom?
jest sah vazna stvar za dobrobit drustva i opste korisna stvar. Pa bolje bi bilo da su pomogli poljoprivrednike ili nesto slicno.
Mali gest, ali veliki podstrek. Tako se bodre sportisti u ulaže u promociju našeg društva. To bi trebala biti češća praksa.