Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nikakve druge greske nije imao,dosta su crvene stolice sto je kupijo od onih koji su ih i okrvarili i ne zelim tog covjeka nikada vise ni vidjeti.........
Pa ko je kome u posjetu došao i ko se oprašta? :D
Istina je da je covjek znao raditi svoj posao i da je uradio vise nego mnogi prije njega
Nadam se da ce imati dobrog nasljednika... Svaka cast na odradjenom poslu...
Svaka cast gradonacelniku, za uraden posao. Steta sto ne moze biti opet jer je jedan od boljih gradonacelnika koje je imalo Sarajevo!!!
Ambasador Moon se zahvalio gradonačelniku i Gradu Sarajevu na podršci aktivnostima Ambasade SAD-a u Sarajevu, te izrazio uvjerenje da će uspješna saradnja biti nastavljena i sa njegovim nasljednikom.
Ko li ce nam sad biti gradonacelnik, on je stvarno odlican posao uradio u svom mandatu