Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ja na koju god vijest udjem vidim iste komentare od ovih jadnih palćenika iz sda, ova dječica se jadna satraše komentarišući psujući majke svima koji nisu SDA, znači ovo je postalo strašno.
Prelijepo, jedva cekamo! :) I prestanite vise sa politikom na temama gdje im nije mjesto, *ebali vas i SDP i SBiH i SDA i SNSD i HDZ svi zajedno, pustite nas da zivimo normalno vise, nije svima do politike!
SDP nejveće štetočine u BiH poslije serva.
Nije, to samo komunjare malo halucinirale, hoće to kod psihičkih bolesnika
@elba ...kakva bolan stranka za bih...rasuli se k\'o moj šupak kad mi ga Zivko složi...
Pa zar Alija nije zabranio Deda mraza u Sarajevu ????????????
Koji patetični snobizam i bacanje para dok pola države skapava od gladi. Ko i \'\'Drugovi\'\' nekoć, eto vam kupus, mi ćemo meso, u prosjeku jedemo sarmu.
@elba ...kakva bolan stranka za bih...rasuli se k\'o geleri...
Tesko da bi se ovakvi događaji dešavali u Sarajevu da je neki drugi gradonačelnik tamo...
Oće li Mevlid doći pravit vatromet.