Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ernad Deni Comaga je dio SDP Foruma mladih, ako se ne varam u općini Stari Grad, tako da nema tu ništa nevladino... ne umanjujem značaj ovoga što je trenutno tema, ali eto da neko ne bude u zabludi da mi imamo civilno društvo i NVO sektor
Djeca se igraju revolucije, mogao bi biti naziv za ovakvu vrstu protesta. Bez prekaljenih revolucionara koji su odležali po nekoliko godina robije zbog anti državnih političkih stavova, nema revolucije.
Protesti su budalaština.
Ako bude 8000 na protestima ja cu u znak podrske ,pojesti svoju tastaturu u derektnom prenosu ispred web kamere.
Svakako protesti, ali treba se rijesit likova kao sto je ovaj Comaga, (koji su izdali studente) koji kroz ovo vjerovatno ganja nesto vlastito.
terbaju studenti izaci na proteste u svim gradovima a normalno je da sa njima izadju i svi nezadovoljni gradjani ja izlazim normala kao i svaki put
Idemo aBd, nema nam druge.
Otkud mu "naumpade" stoni tenis :),a slazem se sa gospodinom u potpunosti
blago njemu :)