Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudlaj ga Nuro ! ______________09. Janura , Dan RS-a _____________________
Nuro kako tvoj djip? Kod Munire nesto malo malo pa se nesto pokvari, vrijeme valjda da ga mijenja...jbg dotrajao, 5 godina ima kako ga je kupila
Aj ne serite vise! A i novinari koji ovo obavljuju!
mislim stvarno se pretjeruhe. svako desavanje u Srebrenici je bolan udarac za majke....
Ko da te pita neko nešto. Ne moraš ga ni slaviti. Niko te ne tjera. Svako svoje neka slavi.
Srbi su odigrali jak potez ka rusenju BiH. Ujedno su dobili velikim dijelom nezavisnost RS-a (Ustavni sud, sud BiH ne postoje na teritorij RS). Sada je na redu potez Bosnjaka. Ako taj potez ne bude dobar, jak i nedvosmislen ka ocuvanju BiH, vec u sljedecem potezu(za 2,3 ili 5 godina) Srbi ce da matiraju Bosnjake, i da pored nezavisnosti od sudskih institucija, steci ce i teritorijalnu nezavisnost.
Paradoksalno je da taj isti sud "postoji" u Federaciji samo njegove odluke ne hebu ni 2%...kao npr.u Mostaru...koja je razlika onda?
@Decepticon89 Razlika je u tome sto odluke u FBiH traze da se lideri SDA-HDZ dogovore. Zbog razlicitih interesa, nije doslo do dogovora. Medjutim RS apsolutno ne priznaje sud BiH, Ustavni sud.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moja Nuro,veci ti je udarac Bakir zado' finansiranjem referenduma kreditom mmf-a,bez obzira sto citav zivot glasas i glasaces za njega.Dodik ni za plata policiji nije imo' a kamo li za referendume
Ima on i za mnogo više, ali bojim se da Bakir nije imao za penzionere. Zato je podigao kredit, gdje će penzioneri imati do kraja godine, a onda neka im je Bog na pomoći.
Tacno.... ali ovaj Dodik se hladno popisao po drzavi, ukoliko protekne sedmica bez kazne, slobodno se moze reci da drzava nepostoji.
Hahahahahahahaha evo još jedne babe pravnice hihihihihihi Poturčenjaci su najinteligentniji kod njih se i babe sa 4 razreda osnovne škole razumiju u pravo 😂😂😂😂
nije ona baba,nego nana babe su one tvoje opančarke što smrde na kilometar i mrrrrššš!!!!!!!!!!!!
Hahahahahahahaha kmeeeeee kmeeeeee kmeeeeeeeeeeeeee Dženocajd heeeeeeellp Inzko heeeeeeellp
koga glupost. kako ovi mediji truju booosnjooooke