Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci policajac sa trogodisnjom srednjom skolom koja nema veze sa policijom al preko stele poslije rata ostao u policiji ima vecu platu nego fakultetski obrazovan gradanin koji generecije i generacije ucenika izvodi na pravi put
a.zato.sto.su u Tuzli gospoda pa ne.glasaju.oko 50% zato im i jest ovako da im cobani iz.Bonovica sudbinu kroje.
@yumbi, teleća glavo, zato što su u Tuzli seljačine koje misle da su bolji od ostalih iz Kantona, zato i jeste premijer iz drugih općina. I usput da ti napomenem, nepismenjače, da najveći broj pismenih, fakultetski obrazovanih je kupilo stanove u Tz i tamo radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cinjenica: Tuzla je jedini grad od 100 000 ili vise stanovnika na prostoru bivse Jugoslavije ( BIH, Srbija,Hrvatska, Slovenija, Makedonija) pored koga ne prolazi autoput. Sramota...
@Avenue Bijeljina ???? Govorim o gradovima a ne mahalama. Dobro da nisi spomenuo i Vlasenicu. Mostar? Auto put ce prolaziti pored Mostara pa na Pocitelj i na granicni prelaz Zvirice.
@MachuPichu Bas tako.
SDO
Da, to je taj premijer ciju su suprugu zaposlili umjesto mene na jednom privatnom Univerzitetu, jer Boze moj, to je bio uslov za dobijanje dozvole za otvaranje Univerziteta!
tuzla je zagadjena...smrdi
Ovo je opasan kriminalac, veoma opasan!! Svi ga svrstavaju u red iza Kukica i inih lopinasa, al uopste ne znaju cinjenice i detalje njegovog rada i djelovanja! Ukidanje Kantona!!!
Smatram da ovi "SDP tipkaci" placeni 10.000 KM mjesecno trebaju da odmore s ovolikim vrijedjanjem ... Pratim vas godinama. Imali ste premijera Causevica koji je htio "porez na sunce" ... I logicno ljudi zapalise zgradu.... Ali ne brinite, sad ce rekonstrukcija zgrade.
Bego je gospodin za bandu koja je bila prije njega iz svih stranaka,cojk normala i pomaze kome moze.naravno,bosnji niki nevalja.
jbm ti klicu seljacku
bego jel ti kisne gloooova?
Zašto se ne ugledaju na Goražde,Tešanj i druge i sami uzmu sudbinu u svoje ruke.Niko ne brani kantonima da naprave Monte Carlo od svojih kantona i dovedu najbolje investitore i za to im ne treba dozvola iz Sa.Nego kad se treba prikriti spostveni kriminal,korupcija i nezadovoljstvo onda je Sa dežurni krivac.
Ne moze. Taj SDA lopovluk je vec zauzet. Kako legalna kradja iz budzeta od koje zivi komplet Gorazde, kroz 1.8 koeificijent budzeta koji im od marke pravi dvije - tako i SDA sponzorisani Ahmetlic i HIFA, od koje i sav taj "uspjeh" Tesnja. Tj. Iopet kradjom od svih gradjana - samo umjesto kroz budzet, ovaj krade kroz benzin.
Zašto se ne ugledaju na Goražde,Tešanj i druge i sami uzmu sudbinu u svoje ruke.Niko ne brani kantonima da naprave Monte Carlo od svojih kantona i dovedu najbolje investitore i za to im ne treba dozvola iz Sa.Nego kad se treba prikriti spostveni kriminal,korupcija i nezadovoljstvo onda je Sa dežurni krivac.
Bego ne rise! Tuzla hoçe državu, neka, eto...
Ovo ko da je plaćen tekst...
Ca6NJaMCa6NHy4483 ⚜️ Ovom vlašini Što dolazi ovdje sve po spisku provjerite mu profil da spoznate kada je reg i zašto je reg Mamicu ti jebemo
Gubi SDA izbore na TK povecavali ili ne plate! Mater vam vise vasu!!!
Ca6NJaMCa6NHy4483 Četinjača došo na klix