Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP nije jedan covjek, da bi se to promjenilo , treba poceti odmah, trebalo je poceti prije pola godine, jeste li znali da ce ovakav rezultat SDP-a biti. Oni koji su radili za socijaldemokratiju i za gradjane su i dobili glasova!
Tačno tako! I smatram da je Socijaldemokratija jedina ideja koja može spasiti ovaj napačeni narod i izvući nas iz dubioze u kojoj se nalazimo
ovo što su nam nacionalisti ubjedljivo pobjedili niej dobro :( ja se samo nadam jakoj ljevici da nas izvuku, inače ne piše nam se dobro
rumenige koji vecinu svojih glasova dobija od penzionerki, prica o socijalizmu u kojem bi trebala vladati jednakost, a prima platu u parlamentu, dnevnice, naknade za odvojen zivot, pare za limuzinu i telohranitelje, pare za telefon, od izbora 2010. na naredbu lagumdzije licno PLATU 2888 KM OD TUZLANSKOG UNIVERZITETA NA KOJEM UOPSTE NE RADI sto ukupno iznosi oko 15 hiljada KM mjesecno a sve to u zemlji u kojoj 60% gradjana nema dvije marke u dzepu i prosjecna plata se vrti oko 500 KM (kad izbacimo plate drzavnih krpelja). pljuc folirantu i lazove krepo dabogda sa sve bandom
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mazzocco-kako-su-me-policajci-nosili-u-zatvor
Nema tu popravki jarane. Svi u strankama u BiH misle da je to d.o.o. pa da mogu kako hoće. To nam i haba političku i sveukupnu situaciju u društvu. Vi ste propali kao i stranka Za BiH. Nego ti mijenjaj dres, ako se misliš bavit politikom. To je Lagumdžija uništio u korijenu. Press to reset...
Još jedan NARCIS iz SDP-a. Nije ni čudo što su propali
Samo informativno ... Denis BEcirobiv je od Tuzle, iz sela Plane kod petlje Sicki Brod, to vam nekako dodje ko Semizovac. A ko svaki seljak zna se uvuci i zna "plivati"
JE LI IKADA IKO VIDIO NEINTELIGENTNIJE LICE (POGLED) OD POGLEDA OVOG LIKA SA SLIKE. BAŠ JE ,,ZBUBAN,,
denis bećirović-seljačina
Ako bude kako treba ovaj bi dečko mogao biti dobar budući predsjednik.
Za SDA glasa nepismen narod,narod koji ne razlikuje vjeru i naciju.SDA super dobro koristi vjeru i ratne zasluge drugih da se odrzi na vlasti i pokrade i ovo malo sto je ostalo.SDA učmareni likovi na pozicijama se grčevito bore za vlast,ubjedljivo najvise glaSOVA KUPUJU (20 KM za glas),gori su i od SNSD-a.SDA je prodala Srebrenicu.
Sve mogu shvatiti al zadnja recenica je provala godine
Nije narod nepismen ni glup nego ti konju jedan. Na ovim izborima, kao ni na prethodnim narod ne glasa ni za koga, nego protiv. Narod je glasao protiv Lagumdžije, a izbor narodu je bio SDA, SBB i DF, između ostalih.
Ovi CRVENI KMERI su skroz naskroz riknuli. Njima haman nista nije doslo iz zicegu do ono malo mozga KIMIL SUNGA. Hajde, sto placu na isti nacin ko VELIKI VODJA, al sto se kloniraju 100% nije normalno. Jedino pametno, ako je uopste imaju, treba cijeli CK SDP - dati ostavku, a onda neka ih murija proceslja, ODAKLE IM LOVA....komunjare sa dna kace..mrssssssssssssssss
Zaradi gledanjem reklama na internetu 100 % plaćaju :) Link>>> http://www.neobux.com/?r=enobaso5
kasno je ... za dvije godine na lokalnim ces se sjetiti ovog komentara !.
Dobro je više socijaldemokrata, pustite ih da počivaju u miru...
Ti i tvoji kompanjoni zlatko ste uradilo ono sto Karadzic i Mladic nisu uspjeli. Unistio si svaku mogucnost da u BiH postoji jedna multinacionalna stranka ciji program je drugaciji od ostalih. Nadglasao si manjinski narod , izabrao im clana predsjednistva i usao u koaliciju sa ustasama (Budimir i nacionalistima SDA). S tim potezom -preglasavanjem si dao legitimitet Srbima za osnivanje RS jer bismo ih mi sigurno nadglasali i birali im predstavnika. Zamisli samo da smo imali pravo glasa u RS - u tko bi pobjedio Tadic ili Dodik.
Sta je Beco Becirovicu? Sta si se usr'o ? Prep'o se za fotelju? Ne boj se, bit ce jedna fotelja i za tebe u federalnom parlamentu pa makar ispred wc-a da naplacujes ulaz. Dovoljno ti je pogledati facu pa da se odmah vidi kolika ti je inteligencija i koji si ti kapacitet!
Becirovic je kralj, apsolutno je sve na svom mjestu sto je rekao!!! Oni koji su pozurili da daju ostavku jesu zapravo problem Sdp-a; nadam se da ce sto vise ljudi koji su bili problematicni podnijeti ostavku, jer su oni bili individualci u stranci a to niti jednoj stranci ne treba a kamoli SDP-u sa tako jasnom socijaldemokratskom ideologijom!