Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
asime seljacino zepcanska ...
Nevjerovatno. Umjesto da se prihvate posla i rjesavanja sustinskih problema i ovi sa samo naslikavaju i samoreklamiraju. Svima drago pred kamere. A meni je ovaj Becirevic jos izgledao kao neko ko obecava i ko bi i zelio nesto stvarno dobro napraviti za ovu drzavu. I za koga sutra da glasam? Nizakog. Da je srece pa da me protjerase u protekloj agresiji, pa da zivim daleko od ovog poganluka.
u dine pantale na pola koplja.....
dino gremlin i asim mega gremlin
mali djamisjki miševi se okupili. Ahmedinedzad je malo dijete za ovog Becirovica prikriveniog naciojnalistu
Kakav uspjeh, kakvi bakrači, koja Bosna..., o čemu ovaj Zlajogluov d.upelizac priča?
ja bih maju........mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vidi čengićke.... viri joj qur.. iz usta
cemu ovo? vau, 6. mjesto...
SAD ODOH..... ČEKA ME MAGARE MORAM GA NAGUZ.. LOVAE LOVE!!!!!!!!!!!!!! MAGARE 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!
jao nepotizma, ovaj asim i dino su familija, i on mu menadzer, a btw ovaj asim je fasista i to onaj pravi, ne mogu ga ni na slici...trebala ga je mati pobacit
DIVI IM VUGLA.... ALI STVARNO........ ;D
bas je super Cecina pjesma - Beograd
Svaka cast svima...a posebno Dinu Carobnjaku... Za me Dino i Bosna su bili najbolji...i sigurno da jesu...!!! BIH4EVER...!!!
o čemu ovaj !????