Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet jedna vrlo korisna inicijativa za siromasnog gradjanina. hvala ti Denise, vidi se da si se uvijek bavio konkretnim stvarima
Čovjek živi u snovima, mada je svakome jasno da Republika BiH odavno ne postoji, nažalost. Zato danas ne važe ni dani koji su nekada obilježavani kao praznici bivše države.
bosna nema drzavne praznike nego entitetske... e sad ako je vama lakse ako cete ih zvati drzavnim i ziviti u zabludi, izvolite :)
oooo penzioner i vrli politicar se opet oglasio, jebote ovaj Sdp stvarno ima kadar, sve supjator do supljatora
Ovaj pedofil meni predavao historiju u srednjoj skoli, obozavao flertovat sa curama od 15 godina, najsisatiju stavi u prvu klupu ispred sebe i onda joj kaze ispravi ledja i tako onda malo se smjeska i dobacuje joj a to nikad nije uradio nekom gaboru ili nesto slicno fuj
SVAKI PEDALJ REPUBLIKE SRPSKE JE SRPSKI... Pa nismo mi ovo dobili mufte.Mi smo ovo platili zivotima i krvlju.I nemoj da neko misli da nam je problem da platimo i u buducnosti.Svoju slobodu smo uvjek placali i kroz istoriju,zivotima... Federacija nas ne interesuje i nemoj da nas tjerate da nam bude u interesu!!!
Ebe lud zbunjenog
Ne razumijem ja to baš sasvim - za mene ZAVNOBIH ima smisla samo unutar Jugoslavije, antifašistička borba za mene je samo borba za jedinstvo ovih prostora a ne njihovo rasparčavanje koje se desilo raspadom Jugoslavije - ne znam zašto bi rasparčavanje Bosne bilo tragedija ako rasparčavanje Jugoslavije nije. Dakle, za mene - ako je neko za ZAVNOBIH, onda je on za Bosnu unutar Jugoslavije ili slične zajednice pod bilo kojim nazivom.
tacno je da nemas pojma sjedi 1;)))
TAČNO JE JEDINO OVO. BUHTLA,SJEDI MEĐEDE,EVO TI NULA (0). https://www.google.ba/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjgg4LKu8PQAhUE7xQKHXN1Ct8QjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fsh.wikipedia.org%2Fwiki%2F13._SS_oru%25C5%25BEana_brdska_divizija_Hand%25C5%25BEar&psig=AFQjCNEdMOAFEmqeGhyDFSuIzqRCEyewWg&ust=1480148121327575@buhtla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)