Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bosnjaci su pored ovakvog inteligentnog i nacitanog drzavnika izabrali jednog Sefika...sta covjek da kaze
banjalucki sdp udara na najbolje sinove BOSNE i to instruiran iz istog centra kao i milosevic,ako je onaj vojin socijaldemokrata onda je i seselj komunista
Bravo Denise
kakava smarcina vojinu mijatovicu i prikrivenim neprijateljima Bosne
odlicno pismo Becirovicu svaka ti je rijec zlatna i istinita . Voli te tvoja bosna . nikad robom , boricemo se istinom , logikom , pravdom ..za svoju Bosnu . Smrt fasizmu sloboda voljenoj BOSNI !!!!
KADA SRBIN ZELI VELIKU SRBIJU ON JE NACIONALISTA : KADA HRVAT ZELI VELIKU HRVATSKU ON JE NACIONALISTA : KADA BOSANAC VOLI I ZELI BOSNU U PRIZZNATIM GRANICAMA ON JE TAKODJE NACIONLISTA : E DRUGOVI SRBI I HRVATI NE VALJA VAM MATEMATIKA : KADA BECIROVIC BUDE TRAZIO BOSNU OD DUBROVNIKA DO NISA TADA GA MOZETE POREDITI SA NEKIM SH NACICIONLISTIMA :
Ovako govori i misli iskren,pošten i školovan političar.Samo tako.
Ovaj komentar se može primijeniti na organizovane/organizirane trolove na Klixu. Zato im treba žestoko uzvraćati, ismijavati ih i ogoljevati njihove namjere.
Kad hoces da unistis jednu drzavu i narod u njoj onda treba da radis upravo ovo sto je Becirevic napisao : "Njihova namjera je da ljude ubijede da je poželjno biti primitivan, agresivan, vulgaran i neuk."..... Drugim rijecima, govori im i ponavljaj im da je cool biti nepismen, primitivan, agresivan, vulgaran i dobices neukog covjeka kojem mozes raditi sta hoces i kojem ces oteti drzavu dok se on mutavo smije. Bravo Becirevicu.
Ti si jedan mrtvi prosjek, vjerovatno i ispod toga... 10 godina prosipaš neku šuplju i jednu te istu priču.... Agresor ovo ono, Dodik ovo i ono....šta nas to interesuje, nego hajde reci šta si ti uradio za ovu državu srazmjerno novcu koji si od nje dobio... Reci bar dvije stvari...
Hebo me svak ako ovaj zna gdje nas vodi. Nedavno podrzo Niksica, uskoro ce podrzati Lagumdziju, a hvali rahmetli Durakovica kojeg istjera Lagumdzija, a Lagumdžiju Nikšić. Ovaj paušalko samo zna sjediti u fotelji i pričat historiju koju dobro unovči.
Ovaj mescini nadmašiće Sejfufina Tokića ili onog Fatmira Alispahića, a možda bude i budući Tuzlanski muftija kad mu prođje mandat u parlamentu od 9 hiljada KM mjesecno, a vamo veliki patriota preko gladnog naroda.
Ovaj skonto da na racun nacionalne price moze bolje profitirati. Evo 15 godina je u parlamentu i jedna te ista prica koja samo jaca nacionalne stranke i profit vjerskih lopova. Lako mu je iz Tuzle glumiti velikog Bosnjaka i SDP-ovca, hajde malo prošetaj po cjeloj BiH pa da vidiš kako se živi i da vidiš koliko porodica ode iz gradova zbog vas politicara koji nam samo pricate jednubte istu pricu godinama koja vama odgovara.
Pa imaš li ti šta drugo da pričaš druže moj osim te otrcane priče o velikosrpskoj ideologiji i tom Beogradu.... Znam te od djetinjstva kada vas je otac i tebe i tvog brata tjerato svake godine da idete pješke iz Tuzle na Titov grob i kada ste cijeli život pričali i bratstvo i jedinstvu naravno i o komunizmu.... A sada pričaš skroz neke druge stvari i živiš od toga.... Sram neka te bude
@gooUser1575671593 oni koji volili Tita i jugoslaviju takvi su odbranili BiH . Od Beslagica do Vikica i divjaka i Sefera i Talijana i Ljubijanikca i Izeta Nanica . a oni koji su volili Drazu M . I Antu Pavelica, Dzafer bega Kulenovica , Busuladzica takvi su napali , izdali i prodali BiH . Tako kaze istorija i cinjnice
isti taj vojin ce hladno reci da u srebrenici nije bio genocid,zasto se dosad nikad nije izjasnio o tome zasto ga vi novinari ne pitate,pa ce te vidjeti koliki je on prvo (ne)covjek i socijaldemokrata
Znas pisat Denise, nema govora. Za 20 godina sa platom od 5000 KM +dodatci mogao si puno vise od ovog lisma. Na tvoju źalost nemaš kapacitet da dobacis dalje od otvorenog pisma. Zbog takvih kao ti pravi Sdpovci su izumrli. Nikada nisi imao muda da se suprostavis razbijacima Sdp-a tamo u Sarajevu. Sve zarad svog lagodnog zivota. Po narodnoj "gujcu ukraj", a time si pokazao da si nula od licnosti. Zato nece iza tebe ostati nikakav trag u istoriji socijaldemokratije BiH.
I još imas obraza uzeti Doktora Nikaza Durakvica u usta. Treba te njegova porodica tuziti. Pizda ti materina stao si uz lagumdziju kad je ga ovaj rusio. GNJIDO!!!