Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brčko je mjesto gdje se živi bez nacionalnog dresa... dok nema desnih stranaka na vlasti tamo imat ćemo i zaštitu! Konačno da neko govori o našem problemu....
Mislim da bi RS trebala promijeniti strategiju. Sve za sto se RS zalaze, federacija tumaci kontra; RS je za popis stanovnistva- oni protiv. RS je za usvajanje budzeta- oni protiv. RS je za ukudanje VP-INZKA- oni protiv. RS je za ukidanje OHR-a- oni protiv. Kao mala djeca samo da bi bilo po njihovom, pa predlazem da RS pocne kontra onome sta zeli onda ce oni biti za.
raaaaaanooo, rano!!! rano je za tugu za srrecu kasno jeeee... prodje nam zivot u nebulozama...ne moze Bosnjak biti ovo ne moze Srbin ono...ustvari ne moze Dodikov Bosnjak (uzece nam pare) biti ovo, ne moze Zlatkov Hrvat biti ono...dok se ne razidjemo, svak sebi...nema nama napredka...sto se mene tice ja dizem sidro i odlazim odavde...a vi potrosite svoje zivote kako hocete!!!