Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Becira ko Keneddy
Pravi potez Denise!
Reci Larsu da nas je rusija napala...pa ako prodje...
Podrška za Denisa 👏👏
A nije prisustovao Kongresu SDP-a BiH, koji je ovaj rumeni dvoličnjak mislim šupljator
Nikšić nije smjeo otići , da se uči demokratiji u stranci !
Scholz je satanisticki i cionisticki igrac poput vecine evropskih politicara.Naravno i svjetskih.E sada koliko je dobro da se njima ulizujemo🤷
Pravi potez, i zbog domacih i stranih dusebriznika
👏👏👏 veliki si bravo Denise...dozivotni mandat za ovog covjeka Becirovicu kapa do poda za tebe
Pa nije Tito, hahahaha , mada mu i ja čestitam na diplomatskom potezu
Becirovic je prevara. Vise glasa nece dobiti. Ostavio Lagumdziju i Ahmica tj.sda pulene. S druge strane Sdp-ov ministar rudarstva gasi rudarstvo. Dao je prostor stranim mesetarima iz Svjetske banke za koju rade domaci izdajnici. Zele da ugase rudarstvo u Bosni a promovisu solarne elektrane tj.pranje novca. Na osnovu toga ce reci da su postigli cilj dok ce pet zapadnih zemalja nastaviti rudarstvo.
od tebe ga SDA botu sigurno nije ni dobio...
Jest Bgm. Bio sam za njega protiv ridjobradog. Ali vidi sta uradi. Sta ce mu Ahmic, Lagimdzija. Ahmic ucesnik propasti revizije. Sta ce im mesetari svjetske banke? Zar da saka bijede od rudarstva kod nas moze mijenjati ukupni staklenicki uticaj? Kuna, Amerika, Njemacka, Francuska i dr. Rzdarstvo glavno kod njih. A Sdp zbog podanistva doveo svjetske zvalje predvodjene domacim kvazistrucnjacina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kod nas izlgeda nista ne odlucuje predsjednik. evo skinuli smo sda dosao ovaj i u 5 grama sve isto. sta treba uraditi da dodje do neke promjene?
Ovaj je od 2006 god u politici to 17 god nista kresno nije nikve afere nista
Becirovic polako postaje najbolji predsjednik kojeg smo imali
Ovaj covjek je prevara. Glasao sam ta njega ali vise nikad glas nece dobiti. Radi po pravilima Sda. Nagradio Lagumdziju, Ahmica zbog kojeg je revizija propala. Nikada vise. Sve sdaovce ostavio.
nije mu ahmic savjetnik, imas na strancii predsjednistva ko su mu savjetnici, kakav ahmic, pusti sto lupaju po tv
Bećire nemoj misliti da su nam to prijatelji ako se fino smiju i časte te večerom, za njih smo mi samo meso
Naravno, neće valjda SNSD-ovce zvati.