Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De predlozi jarane da se napravi neka fabrika,a ne samo misliti o polozaju nemas ti taj kapacitet..
U kojoj EU drzavi predsjednik mora istupiti iz svoje stranke? Ovo je protivno osnovnim demokratskim nacelima… Suplja prica za raju koja nema pojma sta je demokratija…
@dreamerxx … e moj dreamer… pa gdje u demokratiji od covjeka smijes traziti da se odrekne prava da bude clan demokratske partije? To je osnova demokratije...
Ovo je odlican prijedlog! I Kolinda, prije nego je preuzela duznost predsjednice Hrvatske, morala je istupiti iz HDZ-a. Clanovi Predsjednistva BiH trebaju raditi u interesu naroda koji su ih birali, a nikako u interesu stranaka. A kod nas je slucaj da je svaki clan Predsjednistva jos i predsjednik politicke stranke.
Nije važno ko predlaže !!! VAŽNO JE DA SE OVO USVOJI !!!
@drinsky1serbico Državom konju jedan !!! Predsjednik treba da bude predsjednik svih građana, a ne jedne stranačke grupacije !!!
Bice bice al u urcu....nazalost
Može samo uz dodatni kriterij da neće biti član niti jednog etnosa iz regije.