Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li veceg ublehaša od ovog Bečirovića?!
Nevjerovatno, jel si na budzetu pricas sarene laze.
Lazes, ovo je podizanje repa trojancima a nicim nisu zasluzili bilo kakav aplauz. Narod gore zivi
jel iko jos vjeruje u ove ublehe
Običan čovjek od tvojih riječi glupih koristi nema
kakva ubleha
Prestanite Lagati narod.Recite ISTINU.
a korupcija,ljudi se ubijaju po ulicama,male plate to nista?
Europska komisija su osnivači EU i oni se sve pitaju.
Klasicno palamudjenje, cak nam nisu naveli ni kad je pocetak pregovora, opet tih nekih 14 stvari moramo ispuniti pa da pocnu pregovori, NE LAZITE NAS!
Ni u džep ni iz džepa,.. najvazniji trenutak u mom zivotu će biti kada Dofik i Čović odu u mirovinu ili još bolje u zatvor. Evo Baketa nigdje, pravi penzioner.
Siguran budi ovo je garant stabilnosti i mira za sve nas. Okrenimo se normalnom zivotu, sva tri naroda, da nam djeca ne idu po Njemackoj da svabama pravimo i guzice peremo, kad nam ovdje svima moze biti bolje sto puta.
nema od tog nista
naivni ste jer pregovori su pod uslovima koje bosna i hercegovina neće ispuniti za 100 godina i nikad
Ovo otvaranje pregovora je nešto kao da pozoveš neku djevojku da izađete i ona pristane. Pa i to je nešto ako ti se dopada :) To jekao prvi korak, ali nikakve garancije da li će biti nešto više od toga.
Lik je bukva