Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno je da se uskrati pravo kandidovanja osudjenicima raznih oblika narocito ratnih zlocinaca. Ako je ubio covjeka ili izvrsio bilo kakav zlocin, ne treba mu dozvoliti da se kandiduje ni za predsjednika kucnog savjeta. On je osudjenik i vec je prekrsio zakon a i ljudska prava te osim zatvorske mora i moralnu kaznu da odsluzi. Ukidanje mogucnosti da se kandiduje na izborima je minimum.
Jedina pozitivna stvar sto se desila ovih dana, jeste na bilo koju stvar sto se desi mozes komotno reci Mimo Sahinpasic na aparatima, a da i ne slazes xD
Ratni zlocinci se mogu kandidovat a gradani koji nisu "konstitutivni" za neka mjesta ne mogu....cisti nacio-fasizam
Ratni zlocinci na celu drzave??? izvan svake pameti
da si Bogdom ti preuzeo.SDP ili osnovao kakvu stranku da imam.za koga glasati.
od one dvije prefarbane kante nista nece biti
Svakako svima koji su se ogrijesili i koji su sudzeni dozivotna suspendija iz pitike