Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir mi nije simpa...sli Bakir nijednom nije rekao da ce se odcjepiti i da je Bosna pred raspadom i Da je ne odrziva...Cista zamjena teza..zama se ko je prjetanja ovoj drzav i i ko izaziva nemir sukob i strah...!?
E bas na tu foru nas SDA dovela na dno u svakom pogledu!!! kao ono, vidi sta nam hoce da urade a SDA zeli da nas spasi. Vrlo plitko razmisljanje ali se narod ocito pali na ovakve teze. Nazalost.
Pa Bakir je davno podijelio BiH pogledaj arhivu i sve na šta je SDA pristala...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto nije bilo setnje po zapadnom dijelu mostara kad kazete da ste multietnicna stranka ?
Becirovic je nas najbolji politicar, pa makar setao i po mjesecu. Od skole, postenja pa do rada u politici. Zato podrska. Covjek ujedinio 11 stranaka razlicitih profila. To dovoljno govori ko je i sta je. Ende
Hehehe kasandrice da li je on ujedinio ili neko daleko mocniji ali svakako ti to ne kontas… ovaj covjek i lider ne idu u istu rijec… neka pjani mu je sef i konakovic, dakle nisi sef ni u stranci svojoj a bio bi u drzavi.. dakle imali bi drzavu ali da je predsjednik rumenko a defacto sef neka pjani
Denise daj bolan nešto normalno izjavi, ti samo protiv Bakira, mani se tih floskula jadniče
Ne volim ni Bakira al ovaj ce popusit na izborima gore nego prije 4 godina.
Wow još jedno obraćanje u kojem je glavna tema SDA, svaka čast
Samo stranke i pojedinci koji nemaju sta ponuditi zele malo moci preko blacenja drugih, a takvih je 99% u BiH. Uvijek su neki drugi krivi, uvijek se nesto nekome porucuje...predstavite sebe u najboljem svjetlu, pokazite sta zelite postici, pokazite sta ste do sad postigli. Ovakvim prepucavanjima i porukama samo pokazujete da ste svi na istom nivou!
Samo stranke i pojedinci koji nemaju sta ponuditi zele malo moci preko blacenja drugih, a takvih je 99% u BiH. Uvijek su neki drugi krivi, uvijek se nesto nekome porucuje...predstavite sebe u najboljem svjetlu, pokazite sta zelite postici, pokazite sta ste do sad postigli. Ovakvim prepucavanjima i porukama samo pokazujete da ste svi na istom nivou!
Više naroda se skupi pred štandom za kokice haha
Da je Bakir jos 2 x gori ja cu za njega glasat samo zato sto ste kao hijene i napadate svoje ljude, neborite se protiv druga dva lidera sto zahovaraju raspad BiH, protiv dejtona recimo i ovakvog sistema, ko god nam dosao na vlast sve ce isto biti kad bi imali para kao Amerikanci dok god imamo 100 kantona, rs i federaciju i brcko district 3 predsjednika i 99 politicki stranaka nema nama spasa samo lazete lesinari
Kako ce ova opozicija predati izborni zakon samo tako!!! Zapamtite moje rijeci!!
Kad ce ovi MULTIkulturni otic do Gruda, Sirokog Brijega, Ljubuskog, Laktasa, Prijedora, itd itd? Kako sam ja razumio oni su navodno naka ujedinjena opozicija u BiH!!!???
Ovaj Becirovic ko kakva tračara ..Samo Bakir rekao ono Bakir rekao ovo. Može sa Konakovićem zajedno isti su .. kreteni. .
Bolji si od Bakira al ne porucuj vise nikom, molim te. Non stop porucujes. Reci sta ces radit i to je dovoljno.
Klix prati Bećerevićevu kampanju, dok nigdje Bakirove. Po slikama na FB Bakir ima primjetno veću posjećenost. Možda to Bećirović pokrije završnim centralnim skupom i autobusima.
Pa becka prate jedni te isti hhahhhha imaju slike iz zraka nema 20 ljudi od tog 17 stalnih… ili saceka kakvo desavanje gdje i ode u guzvu slika se
Sebija huška na rat
Koji ispazan lik, da se malo više baviš svojim poslom a manje Izetbegovićem možda bi imao neke šanse, ovako sve ostaje samo na saopćenjima. Izetbegović je za tebe gospodin, još nijednom te nije spomenuo u kampanji, množi te frajer s nulom.
Kakva provala. Kako ce uhljebi nesto promjeniti?