Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba Reise drzi se mejtefa nije politika za nas vjerske sluzbenike
Sta predsednik drzave ima sa ovim glavonjom???
Obadvojica trebaju podnijeti ostavke na svoje funkcije i tako pomoći svom Bošnjaćkom narodu a i državi
nemoRe vjera i politika...a politiku EU Vatikan kroji,ili bivŝi njemački predsjednik bio pop itd.
jesam li jedini kojem nije jasno kakve veze reis (treba) da ima sa eurointegracijama?!
Bravo za Denisa sa svima gradi ovu drzavu
Mani se Reise politike ti sluzis Bogu Dragom, trojka je servilna a oni drugi u kriminalu otudjeni od naroda...reci narodu istinu, otvori narodu oci
Na kafi sa Reisom. Becirovicu. Jeli ovo privatna ili sluzbena posjeta?
Bravo predsjedniče!
Sta je ovo muppet sho? , REIS prica o euroatlantskim integracijama, on moze samo reci da nova godina nije u duhu naseg naroda, onaj Ćamil je njima pencilin
Jedini put za EU je jedinstvena bh policija. Medjureligijski dijalog je apstraktan pojam kojeg uopste nebi trebali voditi hodze i popovi jer nijedna religija ne spominje taj pojam. Uvedite djeci u skole kulturu religija.
BiH je raskrsnica svjetova i religija ! To treba iskoristiti ! Reis bi trebo više da se kreće nego Dino !!!!!!!
Svaka čast
sta president jedne drzave ima razgovarati sa hodzom?!!!?!111
Pa to rade svi lideri po svijetu ako malo obratiš pažnju. Ali važnije je istaći da su šanse za Euroatlansko bilo šta već prošle. EU nas je odbacila prošle sedmice a NATO prošle godine. BiH će ili opstati svojim silama (kao što se i odbranila) ili neće. Vidimo u Palestini ljudskost euroatlantizma, stoga i nije neka šteta.
I ovaj se previše slizao sa hodžama. Kakve vjerski poglavari imaju sa euroatlantskim integracijama i politikom? Na kraju shvatiš da nema velike razlike između njegove politike i SDA.
bravo, uzeo si mi komentar!