Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko su ovi pajseri?
Zbog nepoštivanja odluka Ustavnog suda BiH, za koje je zaprijećena kazna i do 6 godina zatvora, svatko sada od građana može da neispoštuje bilo koju sudsku odluku, pozivajući se na Dodika, Ivanića…, ako smo po konstataciji svi jednaki pred zakonom
a dodik i ivanic se mogu pozvati na izmetbegovica
a najveći krivci i zlikovci u svemu ovome su SDPovci, oni su prodali institucije, državu fašističkoj SDA .. za plate, fotelje, kafane i kurve .. oni su se predstavili ko opozicija, oteli glasove i pustili one retardere da divljaju i da "vode" državu ..
Crveni kmeri, leglo alkohola i prostitucije, okupljaju isključivo neobrazovane gelibtere i djevojke smunjivog morala koje su spremne na dobru ponudu da prodaju malo ljubavi ovakvim kompleksašima.
bolje da ste pred tuzilastvo otisli oni su mogli sprijeciti referendum i ojacat drzavu
Pogledajte to, ZAVNOBiH :D
Ako ne napravimo bolje temelje,od ovih koristi vidjeti nećemo.
Jadni mi kad nam je ovo opozicija, ne smiju ni protiv Mileta progovoriti, a kamoli protiv Bakira, misevi najgore vrste
Znao sam hahahahahahahaha Ma znao sam da će biti Bećirević pa babe Srebrenice pa Salkić, Bajrović, Željo ba Komšić i Krug99 hahahahahahahaha
Da da da hehehe njega sam zaboravio 😂😂😂😂
xaxAxaXax ne mogu, ne mogu...ce da vidite 2018 kako ne mogu..mirno spavajte
Ajde decki ne serite. Davno su ti temelji ugrozeni, a impotentni likovi poput vas nista ne cine da se to popravi.
E vi iz SDP-a, vi ste pomogli Dodiku da dodje na vlast.