Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon pametan covjek
Da je ljevica složna koliko je kriminalna desnica, pomeli bi ove na vlasti brezovom metlom. Jbt, na opštinskim izborima u Centru= 10 drugih opština, imali 5 kandidata i SDA uze načelničko mjesto bez po muke.
Pokusali se dogovoriti i Nasa Stranka sve sjebala, poznatija kao lijevo krilo SDA
Covjek koji stavlja drzavu ispred licnih interesa. Ipak mislim da bi se trebao kandidovati, Denise.
Za razliku od ostalih politicara, uhljebljenih neskolovanih i neobrazovanih parlamentaraca, ima "skromnu" imovinu, magisterij i DOKTORAT. "Imovina Zajedno sa suprugom u Tuzli ima stan vrijedan 124.000 KM, a vozi „Škodu Octaviju“ od 15.000 KM. Do maja 2017. mora vratiti kredit od 47.000 KM."
Nema nevažnih ljudi, nevažnih poslova, nevažnih zanimanja, nevažnih kandidatura ... Postoje samo oni koji su posvećeni svom poslu i oni koji to nisu. Gospodine Becirovicu, gdje spadaju ovi gradjani koji godinama zahtjevaju svoja prava i uporno se ignorisu ? https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/bh-dijaspora-zatrazila-donosenje-zakona-o-dijaspori/291112
Ne moze gradjanski kad je drzava postavljena na principima etnicke podjele. Ne moze pojedinac napraviti nista kad je politicko djelovanje usmjereno kroz partijske odluke. Znaci i da pobijedi neko "normalan", jos uvijek imamo onu drugu dvojicu koja nesmetano mogu nastaviti opstrukciju rada bilo kojeg drzavnog organa, ukoliko im je to cejf.
ne postoje gradjanske stranke.. sta je to materet? to bi trebale biti ove.. sto slusaju rock n roll? postoje stranke koje imaju plan i program.. i one koje nemaju plan i program.. a vi .. komunjare.. a bgm i ovi kvazi desnicari... nemate nikakvog plana i programa
vas "plan" su "besplatni" udzbenici.. genijalno.. idete u kantu za smece.. ajmo dalje
sda bi bila bolja opcija od vas.. al oni imaju 300 000 demobilisanih na ledjima.. kojima su kasike obecavali.. a sad se ispostavilo.. ako ces njima dat kasike.. nekome ih moras uzet
SDP SBB i DF posto nisu ni srbi ni hrvati ni bosnjaci vec ateisti bi trebalo da se osnuje i cetvrti clan predsjednistva.
Sve dok si ti u SDP ,kandises
@Tursija Sda bot
Sve je to komplikovano. Treba jos jedan rat, da rascistimo stvari. SrBske sluge vlahe preko Drine, bosanski pravoslavci da ostanu i zive kao jednakopravni gradjani. Skutorima dati onaj kamenjar od Posusja do Listice i nek rade sa njim sta hoce, nek naprave sex koloniju za yebavanje poskoka. Bosanski katolici da zive u Bosni kao jednakopravan narod. To il mijenjanje Dejtona.
@musaprisht. Ja licno sam za mijenjanje Dejtona.
@musaprisht. Moze, ja pristajem i na princip etnicke podjele tih republika. Samo hocu da bosnjacka republika ima 65% teritorija BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slažem se. Neka ovaj put bude za Bošnjačkog člana.
Objasni Denise papcima, srednjoskolcima i alkoholicarima... Sta zna grupa seljaka, konta nabaci cvike i izgledace inteligentnije... Steta sto Denis nije prvi covjek SDP-a, al hajd se ti izbori s prevarantima i lopovima Niksicem, onim studentom i papkom Beogradjaninom Masicem
Hahahah Nerko levat mislio zahebat Denisa...Nisi ti Nikša kapacitet za velike političke intrige, vrati se na mjesto sekretara nekom velikom lideru, stipu se predsjednikovanja...
Slažem se da bi trebalo imati jednog kandidata po entitetu, jer se u suprotnom glasovi rasipaju i obezvrijeđuju.
Ljudi...evo Ane Babić na Hayatu u ZMBT. aaaaa.....aaaa.aaaaaaaaaaaaa
Denise pametno zboris. Drzava treba uvijek da bude interes nasih politicara.
Čovjek je u pravu, ima moju podršku. Čini mi se da je bio nekako malo 'povučen' od medija proteklih godinu dana, ali publiku dobro impresionira kao veoma korektan političar i čovjek.
Bravo Denise i nebi se trebali razjedinjavati.Jedino zajedno i sa zajednickim kandidatima mozete nesto napraviti u ovom politickom kosmaru nacionalizma
Denis je loš čovjek, Lagumdžija je za njega Majka Teŕeza. Nadam se da neće bit ni kandidat. Uslučaju da bude onda se nadam da će predstavnik neke druge stranke pobijediti. Veoma veoma loš čovjek.
SDAovac ili đikan. Sta si?
imas li neki argument ili samo onako hlupas.