Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se pregovara a ne kao Bakir Izetbegovic
Semum koje bošnjačke pozicije? I koje hrvatske?
Yebeš Bakira, on svakako samo o sebi brigu vodi ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BLAGO ONOM KO JE POBJEGAO IZ OVAKVE DRZAVE !!?? nikad ovdje mira ni sreće nece biti
Komšić izjavi u predizbornoj kanpanji DF ,da ga ne interesuju ministarska mjesta nego da će se boriti sa DF za bolji život naroda i građana.Eto i on prevari sve nas!Vlast je slatka,a i ministarske fotelje,a kroz njih i lova.Elem svi su oni ovdje radi sebe i kako na najlakši naćin da se obogate,a narod ko jebe kad je lud.Ovdje nema ama baš ni jedne stranke kojoj čovjek može vjerovati.Sve sami patrioti za pare,ali za sebe.Bogate se na račun ovog sve siromašnijeg naroda.Eto to nam daju naši socijalisti,nacionalisti i demokrati.
ti bi volio gledati Dodikovog pulena kao ministra financija u ali pazi u Federaciji? Ćović bi to volio,Bakir se ne ljuti.. I šta onda?
Ja napisa da ni jedna postojeća stranka nije dobra za ovaj narod i ne razumijem Lizard King što si napisao,jer ja nisam spomenuo Dodika i ni jednog drugog.Kažem da su svi iz stranaka lopovi i prevaranti,jedno pričaju na predizbornim skupovima,a kad dođu na vlast samo rade za sebe,pa tako i DF.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije mi jasan ovaj DF. Pokazali su se kao totalne neznalice sto se tice pregovaranja. Prvo reci, bez da ih je iko ista pitao da nece ni Hrvatske ni Bosnjacke pozicije ni u Federalnoj Vladi niti u VMBiH a nakon toga doci na ovo. Oni su u stvari dali Covicu krila i da postavi ovako nerealne zahtjeve.
Kako zaraditi na internetu? http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=653772
Idemo u reforme!
A kad se sjetim prica kako ih fotelje ne zanimaqju :-) I kako nece u vladu gdje ce biti tebi ovo meni ono :-) ...
O dragi Bože, kao ona basna o jarcima. Umjesto da su se već odavno dogovorili i rasporedili funkcije po hitnom postupuku i otpočeli sa radom u ovoj crnoj rupi od države, oni se natežu svakodnevno. Maj daj miunistarsva onom ko je ekspert za te poslove, to je u interesu. Ali nije bitna država, nije bitan rad, JER ONI USTAVRI NEZNAJU I NEĆE DA RADE I NE ZNAJU ŠTA DA RADE, PA ZBOG TOGA I ODUGOVLAČE SA SVOJIM STOLICAMA. SVE MI SE ČINI DA KUPUJU NEKO VRIJEME, ALI NE MOGU DA DOKUČIM ZA ŠTA VRIJEME KUPUJU. U STVARI I NEMA VIŠE VREMENA NI ZA ŠTA.
ovaj becirovic pravo poznat lik, pricaju o njemu u lukavcu..
Brate, mijenjaju ova ministarstva k'o djeca slicice. Salu na stranu, zahtijevaju ga sa punim pravom. Neko treba stati u kraj grabljenju lopatom od strane doticnih.
ministarstvo finansija bih - hdz ministarstvo finansija fbih - hdz ministarstvo finansija rs - snsd na to bi sda pristala? nije ni čudo sto se svi sprdaju sa bosnjacima.
Cestitke Hrvatima i Draganu Covicu sto su nas Bosnjake izlevatili, i to momacki. Ne znam zasto ljudi sada krive Hrvate, Dragana ili HDZ kad su oni samo uradili ono sto je cijela poenta politicke igre, uzimanju sto vecu kontrolu. A to sto su Bosnjaci glupi ko ***, niko nije kriv osim mi samih sebe. Umjesto da stanemo iza najvise 3 stanke, uzeli bi ogromni dio glasova i tako mogli sami sastaviti vladu. No, Bosnjaci izasli i glasali za razne politicke opcije dok su pametni Hrvati stali iza jedne stranke i zatim nam ga dobro zabili pa zauzeli fotelje. Zar je potrebno da Bosnjo kod sebe ima jos 3 ljevice (SBB, SDP, i Nasa Stranka) pored DF-a? Je li potrebno da ima jos 2 Bosnjacke stranke (BPS i SBiH) pored SDA??? No, Bosnjo nebi bio Bosnjo da nije glup ko konj pa sebe podijelio na 10 komada dok Srbi glasaju za SDS ili SNSD a Hrvati samo za HDZ i HDZ 1990. Hajmo jos 2 ljevice ubaciti u kombinaciju pa jos 4 Bosnjacke partije pa da nam i SNSD cuva konce u formiranju vlade.
od sada Komsic ima moj glas...samo on moze dohakati drskim lopinama. kamo srece da svi glasamo za njega...
Maloprije pogledah film gdje partizan ivo puca na muju koji je ustaša. To se zove zamjena teza.
Jadni Željko , s mafijašima se mislio gentlmenski dogovarat ...? ? ? Bolje da si ostao jaka opozicija bez vezanja s bilo kime ( ni u vlasti ni u oporbi ). Al' , sad ga yebi, vadi se kako znaš . . .
"Mi nećemo odustati od Ministarstva energije, industrije i rudarstva FBiH, koje je naš osnovni prioritet. U tom sektoru mora se konačno uvesti red" Svidja mi se ovo!
DF jaše, ako ćemo već u vlast dajte nam vlast a ne trivijalne pozicije u trivijalnim ministarstvima.