Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......Bećirević je rjetki primjer političara koji se bori za državu, nije drag ni jednim, ni drugim, a bogami ni trećim.a ovi iz SDP "drže ga nisko" mada mu ni primirisat ne mogu.šteta što nema još ovakvih!
ziganteli....ako je Bećirević demagog i prodavač bajki,prosvjetli nas pa nam navedi te koji to nisu npr????
....sve je to njihov posao, samo ih treba usranom motkom preko leđa:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Denise,neko ko ima mozga i bori se za svoju domovinu.
Najveci izbor kvalitetne led rasvjete ZAŠTO IZABRATI LED? - Energetska efikasnost - Uštedite novac - Dug životni vijek - Brzo paljenje - Sigurnost fb.stranica https://www.facebook.com/ledsplendor Dostava na kućnu adresu, plaćanjem pouzećem 066 645 645
Pa narode do sada smo bili bez te Sutorine, 99 % stanovnika nikada nije culo za Sutorinu i eto sada gospodinu Becirovicu zapala za oko. Sta sada? Pa i prije su se granice crtale i prihvatale i danas nikome na pamet ne pada da povlaci pitanja.. Pa Evropa bi bila u haosu. Ostavite onako kako je bice najbolje.
Jos jednom razni ublehasi pokusavaju ovome narodu prodati maglu...za malo medijske pozornosti i nazovi nacionalnog ulizivanja spremni su posegnuti za Pandorinom kutijom iz koje bi mnogo zla ponovo moglo izaći. Zna Becirevic, a i mnogi "intelektualci" da odluka Badinterove komisije ima obiljezje arbitrazne odluke, dakle nadilazi nazovi "povijesne" cinjenice i kao takva ugradjena je u Ustav BiH. Dakle sve je ovo obicna suplja prica, nepotrebno podizanje tenzija i naprosto ovakve debate redstavljaju najobicnije silovanje zdravog razuma i logike.
"Moramo biti dostojni svojih predaka koji su stoljećima gradili BiH. " Hehehehe odkad nam je predak NDH, a nije SRBIH? Stvarno koga sve u zvijezde Bosnjaci nece uzdici. Bolesno.
da se vrati sve sto Bosni pripada ni grumen zemlje ne dati na poklon nikome .
A sandzak?
To Fato,puške u ruke i idemo na Monte Negro!!!
Crnogorci ce opet pokazati da su bili i bice džentlmen. Svaka greska se moze ispraviti. To sto su nasi preci pogrijesili, ne znaci da ih mi trebamo pratiti. Sutorina je od Austro-Ugarske dio Bosne. Izvolite googlajte malo istoriju. A avnojevske granice samo pogledajte kako su utemeljene. Ako ce crna Gora praviti granice iz 92' , to ti ga dodje kao genocidna Rs....informisite se prije nego komentarisete.
A vidi jeli i Sandzak na istoj karti kao i Sutorina. Sto li Sandzak ne trazite? Crnogoraca malo ima pa mislite oni ce se prepasti. Bas ste slabi sa istorijom.
pizda li vam materna i toj kurchini zvanoj sutorina, sto ne vratite fabrike koje ste oteli ljudima da imaju gdje da rade i hljeb da zaradjuju. yebo li vas isus lopovski.
Cim pomenes privatizaciju ko da si u vjeru dirno.
Na ovom predmetu maske padaju. Vec se vidi ko daje/poklanja/prodaje drzavni teritorij. Prvo SBB koji je najavio da nece prisustvovati cak ni javnoj raspravi,a zatim i SNSD-oni smatraju da je predmet vec odradjen i da granice takve trebaju ostati. Takodjer Lagumdzija kojem su orlovi iznad glave,a ptice u glavi. Volja naroda se ovaj put MORA postovati. Sutorina je BiH!
Denis Becirovic je mlad, obrazovan ali i izrazito pametan, elokventan i sto je vrlo vazno principijelan i moralan. Izdvaja se i kao covjek i kao najperspektivniji bosanskohercegovacki politicar. Njegovo ce vrijeme doci, a s njime i nada da ce vecini biti puno bolje nego danas.
Salko, da Bog da mi bili zivi, pa vidjeli.
A sta reci nego, jadna je zemlja u kojoj njeni ljudi doktore nauka smatraju ublehasima, a tajkune uspjesnim ljudima: Denis Bećirović (Tuzla, 28. novembar 1975.) je bosanskohercegovački profesor, doktor nauka i političar. -----http://bs.wikipedia.org/wiki/Denis_Bećirović ----
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh, da je bar napraviti brzu cestu preko Svitave do Neuma! Da ne moramo preko Hrvatske do neuma!
Sutorina nije BIH ali hajde..jedino ako Mujo bude sudac, dobit ćemo Sutorinu
Sud je tu da odluci, ni po Muji ni po Petru Petrovicu. Tudje necemo, svoje ne damo. Jel` posteno?
jebo li vam čomski i skretanje pažnje majku grbavu
Podrska Becirevicu!
Pa Becirevicu dragi, sta si radio cetiri godine kada ste imali vlast u rukama? Lizali guzove jedni drugima? Sad si se nasao da pricas o teritoriji BiH, te da serendas odakle dokle je Bosna? Odjebaus!!!!
Zar nije bolje ikada, nego, kao vecina u SDP-u, nikada?
Ama jeste, ali vala brate jedno tako veliko i bitno pitanje prebacivati drugima kao vruc krompir je krajnje "supacki". Da su to pitanje postavili prije dvije godine, da su poduzeli aktivnosti po tome, sigurno bi imali moj glas na izborima. A ovako gade mi se jos vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bećiroviću nabijem te na onu stvar glupane usrani dođi do Sutorine smradu usmrđeli
Ovako su Crnogorci jurisali i na Dubrovnik. Velikih usta, a malih muda. Niksicaninu, zar ti jos nije iz guzice u glavu doslo?