Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zaboli UN zato sto u BiH postoji jedan entitet koji ne poštuje Ujedinjene nacije (UN).... Da ih interesuje BiH I problemi koje imamo, davno bi nesto po tom pitanju uradili, nebi pustili Dodikolokog medvjeda da nas stalno vraca 20 godina u nazad?!
Mislim druze da su ove godine presudne za BIH..... Dodikova stranka je u raspadu, mnogo ih je napustilo, SDA vec pocinje gubit kontroluu koju je ima, eno i malo prije onaj napusti SDA.... Mislim da su Svjetske sile pocele finansijski podrzavati stranke koje se bore protiv Mafije....A Rezolucija ce se kad tad prihvatit, jer je to prvi korak za uspjesnu, i Evropsku BIH
Vidjećemo. Geopolitička situacija se promjenila za ovih godinu dana. Dodiku i SNSD bi se moglo obit o glavu pretjeranog igranja na kartu zvanu Putin. Zapad reaguje onda kada je to njegov interes, a to sada može biti slučaj.
ne zaboravi onaj dio u kojem je UN skrstenih ruku gledao kako se ovo sve desava tako da.. i nema bas smisla.. najgora stvar koju mogu da ucine jeste da "ostro kritikuju SNSD".. ovi ce se sigurno toliko prepasti da ni na sljedecim sjednicama nece biti prisutni :)
SNSD je obična interesna grupa, a ne stranka koja je ideološki isprofilirana. Oni sistematski pljačkaju narod i javne resurse pod izgovorom zaštite entiteta i nacionalnih interesa srpskog naroda. To je tužna istina, ali bi njihovo ponašanje moglo da nanese i veliku političku štetu onima koje oni "štite".
Sveznam Adleru, ali malo sta mi mozemo uciniti povodom toga.. znas i sam..
bilo bi dobro, ali i nevjerovatno da se rezolucija usvoji... zna se da niko iz RS-a to nece podrzati... valjda mnogi kontaju da sve ono sto Denis Becirovic radi jeste da se svidi sirokim masama, mada mu je svaka dosadasnja inicijativa sizifovska... gurao je i gurao Sutorinu i sta na kraju dobismo... ni on je se vise ne sjeca... hoce li ovakvi tipovi ista korisno ikada uraditi za ova narod, jer ovo sto radi je potpuno beskorisno (osim mozda u njegove predizborne SDP-ovske svrhe)... nek si se ti navoz'o pod rotacijom Sarajevo-Tuzla i obrnuto... govorio si o ustedama a vecih troskova predsjedavajuci nikada nije imao dok si mu ti bio na celu... trut najobicniji, jednom rijecju... radi samo da se prica kako radi i kako je biva dobar... fuj
Jedan od ispravnijih politicara u ovoj drzavi! Barem nesto radi i trudi se... Bravo Denise, imas moju podrsku!
"Onda moramo otvoriti novu temu u ovoj zemlji, a to je kako i na koji način se ponašati prema administrativno-teritorijalnoj jedinici koja nije nastala demokratskim putem i koja ne poštuje čak ni UN" Ta nova tema slučajno ne smije biti otvaranje 100.000 radnih mijesta. birali ste govna i gušite te u govnAma.
Treba ukinuti genocidnu tvorevinu to je jasno cijelom normalnom svijetu...
https://m.youtube.com/watch?v=nIe8nDZSJHE Za Bošnjake Obavezno pogledati Smrt izdrkotini rs
Uuuuu jesu ih bosnje navukle na mastan pod....ako priznaju ne valja a ne priznaju jos gore. :-o
https://m.youtube.com/watch?v=nIe8nDZSJHE
Nesto mi bas smrdi u ovim Becirovicevim raznoraznim rezolucijama. Dok su bili na vlasti nije ih nesto bilo, sad od jednom pocinju da se pojavljuju ko pecurke poslije kise.
Zasto Srbima smeta sto su Bosnjaci POTURICE??? Bolje biti POTURICA nego RUS!!!
Ronhill & co to radi zbog para i moći ali jadno je što će nekoliko generacija srba biti upamćeno po zlu. Sve će proći, samo to će ostati. Jadno.
Mali, pa ti si tek sada zaključio da jednan Entitet ne poštije UN. Da ti nisi retardiran ?
ok, ali ima li kakav nacin da se i plata zbog tog ne isplati?
_""Bilo bi dobro da Vijeće ministara BiH postupa prema britanskoj i njemačkoj inicijativi i da ubrza euroatlantske integracije kao i da donosi zakone koji jačaju ekonomiju i približavaju BiH prema EU. Nažalost, toga nema na poslaničkim klupama", zaključio je Bećirović." A kako to uraditi, kad konstantno postoje jedan kočnićari? U poslaničkim klupama večinom sjede nehl***vići koji na lagan način dolaze do hljeba. Malo ko od njih ima interesa za BiH. Sjede i oni drugi koji ne žele BiH, ustvari, oni koji je ne priznaju za svoju državu. To su kabadahije koje se ponašaju kako oni hoće, a niko im ništa ne može. Ako POSLANICI SNSD nisu prisustvovali sjednici i ako se pojave samo da dadnu glas onako kako njima odgovara, NJIHOV GLAS BI TREBALO DA SE UZME KAO NEVAŽEĆI GLAS.