Poslanici se izjašnjavaju o smjeni
79
Bećirović: Ako me smijene postupat ću u skladu s Ustavom
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj covjek je heroj jedini koji se suprostavio velikosrpskim politicarima i branio bih a ovi hoce da ga smjene sramota
Nivo inteligencije Denisa B. je veci od (priblizno) pola parlamentaraca zajedno, narocito od ovih iz SDA...od njih bih mogao samo Sefika Dz. izdvojiti jer on pokazuje da moze misliti svojom glavom, a ovo ostalo, sve sami glu.pani...ko ga smjenjuje Boze dragi
Pa nego kako drugačije ćeš postupiti, klado jedna?!
OVAKO BI SE TREBALO IZJASNITI NA POPISU : Etnija - Bosnjak, Hrvat, Albanac, Jevrej, Crnogorac, Slovenac itd Religija - Musliman, Katolik, Jevrej, Budista, Ateista, Agnostik itd Rjecnik - Bosanski Nacionalnost - Bosanac ! To bi rebao biti pravi popis po svim medjunarodnim konvencijama ! Ali posto u RBIH-i nema politicara na vlasti koji su normalni, patrioti i inteligentni, Bosnjaci, vasu NACIONALNOST stavit Bosnjak, jer ce se srbi i hrvati PO NJOHOVOJ TEORIJI I PLANU - TAKO IZJASNITI ! Ne dozvolite vise da VAS IKO BRISE ko Bosnjake, NAJSTARIJU I JEDINU AUTOHTONU NACIJU NA Balkanu a i u Evropi ! Bosna i Bosnjaci su postojali ne samo prije hrvatske i srbije (150 godia od kad su izmisljene na Berlinskom Kongresu) , vec i od svih nacija i drzava u cjeloj Evropi ! NACIONALNOST\" Bosnjak\', PONOSNO jer se ima cime BOSNJAK I BOSNJAKA PONOSITI ! RBIH4VER !
Rom će tek otići do samog džavola, kad ga počnu stizati ljudski HAK-ovi od raje i koje je uništavao direktno i indirektno preko svojih zemljaka-seljaka koje je postavljao na funkcije, a ovi su sa njegovim vjetrom u ledjima drugima unistavali zivote ... Pjevaće Rom uskoro jaoooo roma, jao roma, jaooo roma, odvale ...
sad se fol izvlacite da su se dogovorili sa SNSD I HDZ-om , nije vam niko kriv sto vam je sef Sulejman smotan i sto ga driblaju ko djecaka, a to sto je smtan i lopov kosta ovu drzavu................. zato SAMO SDP SDP SDP SDP JE NAJ NAJ JACA STRANKA
Tihic ( maticar) Izetbegovic (arhitekta al samo na papiru) , Zukic ( studirao pravo 14 godina), Sarajlic ( konobar ), Konakovic ( propali kosarkas), Sepic ( obnavljao prvu godinu gimnazije jer je pao iz matematike) kasnije upisao medresu, itd itd svi zajedno nisu pametni i sposobni kao Becirevic. Momak preko realnih argumenata donosi realne odluke. A sad je druga stvar sto SDA rusi sve da ostane na vlasti i cak odlazi tako daleko da rusenjem i smjenom Becirevica negira genocid.
Jucer SDP zabija noz u ledja Bosnjacimma Danas SDA zabija NOZ U LEDJA Bosnjacima ! KOJA STOKA, ko danas glasa za smjenu Denisa Becirovica ! S T O K A izdajnicka !
Denise Becirovicu T V O J SEF srpski vojvoda ce-tnik lagumdzija zlatko TI Z-ABI N-OZ U LEDJA prvi SAMO ZATO sto si rekao ISTINU barbariji srbije i primitizma, vjecnih agresora i srba terorista ! Lagummdzija , da Bog da ti chicha dr-aza bio vampir - vjecna straza IZDAJICO jedna narcistoidna ! Denise Becirovicu , Imas podrsku i pozdrav PRAVIH PATRIOTA RBIH-e !
Haj ne rise cuj pokrali od stuenata A svi znamo kakvi su danas studenti
Denise Becirovicu T V O J SEF srpski vojvoda ce-tnik lagumdzija zlatko TI Z-ABI N-OZ U LEDJA prvi SAMO ZATO sto si rekao ISTINU barbariji srbije i primitizma, vjecnih agresora i srba terorista ! Lagummdzija , da Bog da ti chicha dr-aza bio vampir - vjecna straza IZDAJICO jedna narcistoidna ! Imas podrsku i pozdrav PRAVIH PATRIOTA RBIH-e !
Mile-Zlaja-Čović imaju više kombinacija od čuvenih Mesi-Čavi-Inijesta.
e jest te zlaja zavalio levatu
pa kako drugačije možeš postupiti nego po ustavu!!!!!!!!! ta nemisliš valjda da ako tako postupiš da nekakvo dobro i demokratsko djelo činiš! smješni ste vi sdp-ovci,ali i zli i pogani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaze Sadik Ahmetovic Koketu: Život mi je otišao dođavola
Jucer SDP zabija noz u ledja Bosnjacimma Danas SDA zabija NOZ U LEDJA Bosnjacima ! KOJA STOKA, ko danas glasa za smjenu Denisa Becirovica ! S T O K A izdajnicka !
Jedini kojega za trajno treba smijenit je zlazajin a sa njim će otići i svi podrepaši.Tek tada će biti SDP u izvornom smislu.