Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDRZI BELMINA...IZDRZI BOSNO,IZDRZI NARODE MOJ...
Da ti Allah pomogne da se izliječiš, sretno..
Ajmo Sunce malo ,imas ti snage vise nego svi mi zajedno
aBd sve ce biti u redu ;)
Sretno bebo, bice sve dobro
Svi držimo fige da nam se mala bebica vrati živa i zdrava aBd!
Sretno, Sunce naše malo. Izdrži nam, jer si ti, mrvice, uradila više za ovu zemlju od svih političara u zadnjih 25 godina. Neka te meleci preuzmu na nebu i vode kroz brzo ozdravljenje i cijeli tvoj život!
Puno srece tebi i tvojim roditeljima , da se vratite zivi i zdravi
Hajde Bebo, ti sila, pokrenula si tolike ljude!
nadam se da je u svoj svojoj nesreci belmina pokretac promjena ka boljoj buducnosti bih iz tog razloga joj od srca zelim sve najbolje
Da ti Allah dragi da zdravlja i srecu. Izdrzi !!!
Sretno bebo mala,da nam se vratis zdrava! A parlamentarcima neka je na obraz i čast,jer da ga imaju snosili bi troškove prevoza i liječenja ove male bebe.
Neka je sa srecom i da bude uspjesno lijecenje i da nam ozdravis... Nadam se samo da ces i ti biti neko ko nece trpiti nepravdu i ko ce se boriti za ljudska prava jer je ta borba omogucila tebi lijecenje :). Sretno jos jednom
hvala dragom bogu, zar je bilo potrebe da se ovoliko ceka,izdrzi belmina
sretno mrvice mala, da nam se vratis zdrava
Sretno, bebice. Cijela zemlja je uz tebe.
SRETNOOOOOOO!!!!!!!!!!!