Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolja bi vijest bila : ''Glupe bošnje uplatile ustašama putem kladionica u BiH milijardu maraka''
jest, jest...hahaha
kriv je Bakir, Bakir je kriv!
idi u medresu pederu
@HasanCengicLordSdA genocidni smradu, budi miran!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako je narod tražio podrzam ponovni izbor nacionlistickih stranaka one bad izvode iz mracnog tuneļa kā svjetlosti glasajmo za iste tu nam je spas
jebiga mi ispadasmo bolji od njemačke blago nama
Sta ti znaci statistika pogootovo u ovoj nazovi drzavi Kad citas reko bi covjek ovo je ovde Luxemburg Njemacka i Japan švedski standard a ovdje bjeda ubi pocele nas muhe jesti ko one u Etiopiji GDJE SU NAS DOVELI SDA LOPOVI
jedna vreca zlata za mog booookira
Jbte,po ciframa,razvijeni smo ko stalak za infuziju
Ja ne znam da li zivim u nekoj alternativnoj dimenziji. Svaki dan neki uspjesi i porasti, a stanje nikad gore i mizernije. Jedini napredak koji ja vidim je svakodnevni porast zagadjenosti za koji nekako vlade TK i KS nemaju "realne pokazatelje". To, i svaki dan sve vise ljudi stoji pored kontejnera ceka da vidi kakvo smece ko baca i mogu li nesto uzeti od toga. Jos malo pa ce cijela drzava biti kao ukleti grad iz horora, samo jos duhovi prolaze kroz maglu i sivilo.
Aha
Busate se sa 3% a otislo 5% stanovnistva... aferim bagro nesposobna!
Nama je ustvari super samo što mi tog nismo svjesni....ma čime li frizirate te podatke
pricali sa todoricem izgleda
hahahah
hahahahahhahahahahhaha
3 i nešto posto ništa ne znači. mi moramo imati rast od 10-15% da bi rekli da se ekonomski oporavljamo. ovo treba da znaju ovi ekonomski kvazi strucnjaci kao i obicni narod.
@MaxBunker_V rast od 5% ti opet nista ne znaci..isto kao 3.5%.
Ovima što nas uveseljavaju pred novu godinu treba dati maštuluk. Mi smo Svicarska samo nam fale putevi i da se zaposli jos 300-400 hiljada ljudi. Naravno da se poveća plata sa 450km na makar 800km ovima pola miliona što rintaju za gazde.