Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nn tebra,dzaba komentarisemo,ocm ovo je smijesno,ovo je nesto najludje so sam ikad cuo,hahahaah,cuj Ilidza nije Rajvosa,ma ima ba svakakvih levata,a i Vogosca je buraz dio Rajvosa-sarajevsko naselje.Jarane ima raje koja kazu da priznaju Rajvosa od Faletica do Suade,al to je jezgro,a Vogosca i Ilidza su dio grada od kad je nastao grad.Stid me ove raje iz drugih dijelova drzave so citaju ove gluposti sviju mi.
Hajvane koji se predstavlja kao Bistrik_boy,jesi ti normalan,cuj Ilidza nije dio Rajvosa,tebi ocito nisu sve na broju,tebra sakrij se cuce te ko ocm.Medo za tvoj info. Rajvosa se proteze od Pala ( ne pikajuci iste),do vlakova.Stvarno me stid tvojih konstatacija,sviju mi.Pa nije ovo London da ima 1000 predgradza,a ti Vrbanjusa,ti ako si iz Sa ja svoju ruku dajem da je sijeku.procitao levat na nekoj stranici neki podatak i ovdje raju lozi.Usput Bistrik_boy volio bi da se predstavis,da divim kakvih se to budala naselilo kod nas,ako ti nije sa jasno,Neleje spivare,pa bujrum.
nn loma pretjerujes,trebao bi ici u lov ili ribolov da loma ispuses,nije covjek kriv so gleda samo podatke,fkt u planu grada Sarajeva nema ni Ilidze ni Vogosce,al mozda je lik rezerviran il je dosljo kako si rekao,so se mene tice,bio grad ili dio grada,ja cu uvijek doci prije na Ilidzu nego na Bentbasu,koja je uslovnio receno puna ciganije.Stoga libo me nesto jel grad ili dio grada.
Ilidja jeste grad za sebe,al nema to sad veze sto smo se rasparamparcadili poslije rata,najbolje bi bilo da se i opstine podjele,i nek ide sve u ......Al Vrbanjusa je u pravu j.bg.
E neka je VRBANJUSA centar svega pa kako god...i ovih naerende kora i \"nakih\" sarajlija i \"nakih\" aman jarabi klasifikacija...kupaj se ti na Vrbanjusi i uzivaj u centru a mi cemo pokraj Sarajeva na Ilidzi kako smo i do sada...RAUSSSSS
a koliko je ulaz za cigane?
tuzlak, ovo je stari, otvoreni bazen nekad vrlo popularan... a terme su nove napucane itd, u vlasnistvu slovenaca koji drze terme u Catezu. Razlika je u cijeni, kvalitetu usluge i vrsti ponude
Je li to onaj bazen s kojim je kantonalna vlast darivala slovenačke pedere, i to na jednoj od 3 najstarije lokacije u Evropi sa ostacima civilizacije? Mora da ta lcivilizacija nije bila osmanske krvi!
nisam iz sarajeva ali planiram doci na terme ilidza. koja je razlika izmedju termi i ovog bazena sto je u temi??????
dobro je ba sarajlijice, nemoj da vam vize uvodimo... ono se naslo govoriti gdje je sta, Ilidza je OKO starija od sarajeva ako te ko pita
...kada kaze Sarajevo misli na Kanton Sarajevo :OKO:...hahha... : )
ilidza
zadnji put sam bio prije 4 godine i nikada vise ... uzasno na sredini bazena (plutaju g*vna, opusci, pcele, muhe itd..) i ono sto me uzasno nerviralo je da sam hladno mogao stajati na dnu :(
terme su k u r a c , slovencima davat pare , fuj...
http://odmaram.blogspot.com/