Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekivati od monstruma. Da možda se promijeni. Teško. Gorit će ko jasika u džehenemu.
za daj sve prizno, streljat ga i gotovo, sta ce nam EU, bolje streljanje imat za ovakve
Guzi li ko ovo pseto u prdekani???
Batko je.b.em ti mamu i sestru u usta glatko !Sve ti u us.ta he.be.mo zivo i mrtvo de.b.i.l.u genocidno re.tar.di.ra.ni !
ja mu pezimena. rumuni kazem vam.
e gdje ces majku \'sovat eto gdje ces
Sta ce mrmot, samo da mu se hoce okoncati sudjenje pa da fino dodje u KP Zenicu na prigodan tretman, od mene je uplata dobrog sexa i sirenja otvora :)
vla.ho.vcic.iu, vla.hu ja.dni....ma.ter li ti ku.rv.an.sku
poželiš da na ovo nešto bijedno i čemerno što se Batkom zove padne planina govana i da ga uguši ali da se guši satima,mjesecima,stoljećima
Batko je crnogorac.
Sta mu sudite dajte nam ga na Grbavicu da mu mi presudimo http://adf.ly/EYYuG
Sitna su m.u.d.a u ovakvih sto su bili srcani pa vodili goluruke,doslo njihovih 5 minuta da se dokazu,obicni olos i kompleksasi,nista samo ga treba dobro i.s.k.a.r.a.t.i u zatvoru,po mogucnoscu onaj mevlidov odred
Svi srbi su Batko
Volim kad mi ga Kachawenda PED0FEEL zbiberi u ANALNI otvor :))) Steta sto ode u penziju, mog´o nas je jos koju godinu trehat u CHMAR ;))
JA BI NJEGA SA MERAKOM PEKAO NA KOLCU
Znate li da su turci i srbi bili glavne uloge u najduzem pornicu ikad\'? Traj\'o je 500 godina!
@ commi ne provaljuj se @ zijad ko jos vjeruje da postoji raj i pakao samo gluperde...