Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sestro brate pustite ga samo na jedan sat da mu ja dohakam...
ja vijesti i vanago
Čudi me da naša rastrosna vlada nema bar ovako mali avion
kakav novinarčić i kakava vijest takva i država.
SVE SU TO RATNI PLIJENOVI KOJI SU SE NAPLJACKALI PO BALKANU...
Ma kakav \'\'Monstrum sa Grbavice\'\', ne vrijeđajte mi Grbavicu i Dolinu ćupova. Monstrum je iz Nikšića!
Fakat ste dno dna, Tita mi.. Kao prvo to nije avion Željke Mitrovića već kompanije PINK Aero Taxi. Ko je vlasnik te kompanije to zaista nije bitno. Kopmpanije pšosluje po tržišnom principu. Vlada BiH je transparentno pozvala tri ponuđača da dostave svoje ponude i posao dala najjeftinijem ponuđaču. Tu staje svaka daljnja priča.
NE TO ZNACI SRBIN SANELU SPERMOM SATIRE
Jel to nije bilo slobodnih stočnih vagona a i zaboravili ste napisati boju gaća u stjuardese..........ha ha ha
Krelci i mamlazi sa sa-x.. Avio taxi znači upravo tako kako se zove. Naručiš prijevoz, platiš tarifu i letiš. Ako je to neka senzacija onda treba da bude jednako tako senzacija što je od aerodroma do zatvora prevezen u marici VW, Tip Transporter T5 kojeg je vlasnik MUP, a plaćen parama iz budžeta. Isto tako iz pouzdanih izvora saznajemo da je prije toga natankan to čepa na El-Tatik pumpi, opet plaćen parama iz budžeta.
CCCC- Ova cetiri ocila znace.SRBIN-SRBINA-SJEKIROM-SJECE;
Ovaj se junak osam godina zatočen bori protiv demona koji su oteli Kosovo, raselili Srbe iz Krajine, sad im hoće ukinuti Republiku Srpsku, odvojiti Sanđak i Vojvodinu.Ti isti demoni instalirali su svoju poltronsku vlast u Srbiji.A ovaj junak vene zatvoren već osam godina. I SVE JE TO SHVATLJIVO, JER JE TUĐIN ODAVNO OSMISLIO PLAN DA SRBIJU UNIŠTI. ALI JE NESHVATLJIVO KOLIKO U SAMOJ SRBIJI IMA NELJUDA KAD OVOG JUNAKA NE CJENE, A ON DAJE ŽIVOT ZA SRBIJU. Razlog zašto ga ne podržavaju je u tome što su i oni u funkciji uništenja Srbije, smrdljive ulizice zapada.
sto ste se upalili ko kutnjaci... pobogu zar je bitno čijim je avionom idiot dosao, ja bih se više brinula oko presude, koliko znam smrtna kazna je ukinuta, prema tome idiot može dobiti 30-40 godina. uz sve žalbe i smanjenja, te dobro vladanje ( u sto nisam bas sigurna) može sluziti 20 godina. Smeće je još dovoljno mlado da živo izađe iz zatvora. Da ne pominjem o čijem će trošku boraviti u zatvoru-poreskih obveznika ove države, narano. pa vi vidite... mislim da skota treba likvidirati i završiti sa tim
@С&... Ne ide sveti srpski pravopis? ;-) ili si se zbog ovog clanka toliko uznemirio, pa poceo kucati kao hajvan po tastaturi?;-)
Добро дошо\' Батко кралју.