Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema u svijetu slicnijeg primjera neprijateljskog odnosa vlasti prema vlastitom narodu. Moj Bosnjo ti i dalje trpis tiraniju! Il' si mutav Il' bez muda, treceg nema!?
Nije samo Bošnjo. Vi u Hercegovini trpite još više, samo ne smijete reći.
Ratnim profiterstvom, privatizacijskom pljackom, zaposljavanjem rodbine i podobnih majmuna SDA je unistila Bosanske muslimane a to je uradila uz 3 decenije glasanja tog istog naroda za SDA. Narod je najveci krivac jer realno mi Bosnjaci nismo za drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jos jedan od dokaza da smo najgluplja nacija na svijetu.
I ne samo političara nego i na hiljade direktora, savjetnika, pomoćnika i ostalih uhljeba
Jesmo po tome sto mislimo da smo mi rame uz rame EU zemljama ali mi nismo ni blizu mi smo kao uganda. Tako se i oni ponasaju...
Ma mozete vi pricati dokle hocete, ovdje se nista ne mijenja. Cemu ovaj clanak uopste?
Bakire, kad promijenis taj nakaradni zakon, bice koristi za sve nas. Tad ces zasluziti svoju platu. A ovo sto dajes da operes savjest, slobodno i ne moras.
Nemojte tako, ljudi su u kreditima pa ne mogu živjeti ako se plate smanje
Neka ste vi nabili zelenu boju u pozadinu. A to sto Mandic zaposljava rodicu kao direktora JKP, to za vas nije vijest... Viiest o sastanku sa penzionerima ste izokrenuli, ni nalik sto su drugi mediji prenijeli. A cinjenica da je vlada Novalica uvezala staz za oko 16 hiljada ljudi, i omogucila im da odu u penzijj, nakon godina cekanja, ni to nije vijest...
Da sam htio platu od 500 KM bio bih narod a ne političar , reče jedan političar .
A ŠTA JE FUDO URADIO TALASO JE NA IZBORIMA A NE ODRIČE SE NIĆEG NAPROTIV SAMO GRAMZA
Ne diraj samo trojku. Oni su posteni.
Prodati im sav vozni park pa nek se malo setkaju,tj nek se vozaju o svom trosku u svojim autima.U voznom parku imaju desetine miliona samo.
Savjet da im damo? 🙄
Sta ocekivati od primitivnog smrdljivog takozvanog naroda koji je isao kod Torabija
Ma male su im plate koliko rade😆
Gospodo Bosanci i ostali, najebali smo, razguli odavlen!
Narod je ovde tup ko panj evo na ovoj temi imas manje komentara gdje se pise kako ga nacionalni dusebriznici pljackaju nego na temi Covic i HZ gdje laju ko pascad a ne funkcionise nista. NARODE TRAZIO SI GA, NEK TI GA TRPAJU.
Plate su preniske. Apelujem na drastično povišenje plata svim uhljebima. Minimalno 5000 plus bonusi, u eurima naravno i bez poreznih dažbina. Narod ih svakako podržava već decenijama pa će podržati i ovo.
Mutav narod ne zasluzuje bolje. Da je bilo gdje ista situacija da se narod ponizava na svakom cosku drzava bi bila sravljena za dan