Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@neum ...de mi samo pojasni šta je 4 gardijska radila u mostaru ? :)...brala grožđe? :)
Dragi moji prijatelji... Hebali vas srbi, muslimani i hrvati , kao i ovi iz reda ostalih,sve redom u celjust Svakog pojedinacno svaki. Ponesite nacionalizam sa sobom u grob.
I TI SI POZNATI DEMAGOG KOJI VJEŠTO PROFITIRA
@ne kontam Pro.se.ravanje neznaju vise sta ce od sebe pa foliraju Vise nikom nista nevjerujem cak ni coravom da je corav Idite vise u tri lijepe i vi i vasi sastanci samo kradete bogu dane MRS VISE NEBILO VAS
čemu sunčane naočale? ne kontam?
Nema Balkanskog primitivizma,vec ima Slavensko/Albanskog poturcizma u liku Bosnjak/Siptar koji je zagadio Balkan. Dok se od njih ne ocisti Balkan ,bicemo crna rupa Evrope.
basicu odvadi malo. samo nek nije kriva medjunarodna zajednica. dolaze iz mmfa da postavljaju uslove a onda sve kriv balkan. sjedi na mjesto dobio si keca s tri nule.
Pitaj pokojnog Tudžmana i Bobana što je prodao Hrvate iz Vareša, Kaknja, Konjica, Zenice. Ta mjesta nisu bila u planu da pripadnu paradržavnoj tvorevini Herceg Bosni. Zato su Hrvate iz tih mjesta premještali u Stolac,Neum, Čapljinu,Mostar i nije ih bilo briga kako će im tamo biti.
A bih trziste ?? Pa vaznije je vamo Bih Trziste nego to sve sto si nabrojao . Slabo kontas kapitalizam Kvazi Europljaninu .
jos kad bi narod to shvatio...gdje bi nam bio kraj.
Ovo ministarstvo civilnih poslova je čista štetočina za građane. Neznam uopšte zašto postoji. Toliko imaju zaposlenih u njemu a da ama baš ništa ne rade da bi se mogla otvoriti jedna manja tvornica. Dali oni imaju ikakve obaveze i ovlaštenja ili postoji samo onako reda radi ili zbog nečijih radnih mjesta.
@neum okle Tigrova na heliodromu,a
Primitivci,a znaju u parlamentu svaki mjesec po 4000 KM uzeti.Ma bas.
Ne znam da li Bašić misli na njemu slične ili na narod ove zemlje! Ja kako vidi, dovoljno retardiran se jedino politikom može baviti.
Sta mislite koliko bi komentara bilo na klitorisu da nam je nezaposlenost u drzavi 10% ?
@ k re.tardirano srpsko ko.plile m.utant izm.edju tu.rskog a.ge i vlahinje sm.rdkinje, RO.TERDAM nije PRIJES.TOLNICA Ho.landije !