Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantasticno i cestitke od srca. To treba nasem gradu, tako da posjetioci mogu da koriste bezzicni internet besplatno. Nadam se da ce i ostale opstine slijediti opstinu Stari Grad. Bravo!!!!!!
Koja je poenta ici na Vilsonovo ili Bascarsiju i tamo surfati? Pohvalno jeste, ali dajte malo uzivajte u setnji i druzenju bez tog interneta :)
ovo ce biti raj za islamske teroriste koji ce moci potpuno anonimno obavljati svoje subverzivno-teroristicke aktivnosti !
Isto ko i Vilsonovom setalistu samo stoje table gdje pise da bi trebalo da bude interneta ali ima li interneta "NEMA"
Nema? Ja danas bio konektovan, mislim da se mreza zove Novo Sarajevo- Muzej, ili nesto slicno, otkljucana.
Dobro su se sjetili, kasne za Bihaćem dvije godine al nema veze.