Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjeku jebenu vrpcu zbog par stubica. kao da su aerodrom izgradili jbt.
Da nisu stubici od zlata pa su kostali 410.000 KM??
Joj , pa mogli su odabrati bolju "zaledjinu" za slikanje, uzas
Konacno da se uvede malo reda protiv bahatosti i bezobrazluka.
Opet ce ova stoka sa planina naci nacina da autom udju
Sa kakvim papcima ja zivim jbo te zivot... Ljudi putuju preko okeana avionom na suncevu energiju, a mi se divimo pokretnim i fiksnim parmacima.. Jbte zivim u zemlji gdje se cijelo vrijeme osjecam kao da se snima skrivena kamera..
SDA arhitekte, građevinari i urbanisti... To su čudaci, oni bi London "nagrdili" a ne Sarajevo... Od rata na ovamo, u gradu je podignuto na desetine kilometara ivičnjaka, ograda, stubića, rampi i opet džabe... Mora se razvijati urbana kultura, kakve ograde, kakvi šiljci, kakvi bakrači... Sada će kartice biti privilegija stranačkih priljepaka...
Ovako nešto smo mi u Tešnju uveli, samo sada od toga hajra nema nikakvog. Kofol, zabranjeno parkiranje, a auta na desnoj strani strahota. Saobraćaj nam zatvoren utorkom i petkom od 7 do 12h zbog pijace i džume. Ako već u Tešnju nije zaživila ova ideja, nadam se da će u Šeher Sarajevu :)
Jesu li napravili neke garaze,ja bio na cevapima prije tri godine jedva utero mercedes gl u neku podzemnu garazu
Nadati se je da neko pouzdan upravlja ovim stubićima. Ne bih se iznenadila vijesti za par dana: Žena završila u hitnoj jer je nagazila na samolansirajući stubić u Starom gradu. Kod nas je sve moguće.
Kako bodu oci ova sranja po zidovima,koja bruka.Nema zida u gradu da je citav.Udjes u tramvaj ista situacija.Treba pocet akciju na TV-u protiv ovog saranja,kaznjavat koga uhvate.Bruka kad turista dodje kad vidi ove svrljotine.
@Wolfix puni su zatvori, nema mjesta u zatvorima.
gle im grafita iza na fasadama. nije toga bilo u Titino vrijeme.
koje samoslavlje, jbt
@Electra Ja bih vas oboje povalio,da pokažem koliko sam multietničan :))
ma ovo je zaslužilo vatromet!
A vidi pozadine ... isarani i presarani zidovi... jao... jao... pa bilmezi zar niste mogli nac neku ljepsu pozadinu... pustite da tako lijepa vijest ode u svijet sa takvim zidovima... koja nesposobonost, a toliko glava na jednom mjestu